Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Tilea Gabriel
- Moderator
-
udvarhely scrie:vreau sa precizezi ceva era mai scumpe de 220 de euro acuma am facut socoteala defapt au costat 860,20 ron
Era cumva un Harrison ESX sau ESX-H parca asa se numesc , nu sunt sigur, daca sunt astea atunci nu ma mira , le-am testat si eu o data si nu m-au inspirat deloc , singurele bete care nu mi-au placut deloc de la ei .
Powered by two rods
-
ticu
- Moderator
-
Mici averi

,ale hobiului ca alceva nu vad

-
radumatica
- veteran
Asa este ...ma refeream numai din pct.de vedere al hoby-ului!!
Cand ma refer la mici averi ...ai impresia ca deranjez pe cineva???
Poate pe cei care pun adaos de 100% sau chiar mai mult ca sa realizam noi ...cumparatorii(pescarii) ca la urma urmei acest sport,este intr-adevar costisitor si ca efectiv suntem obligati daca dorim sa avem scule ,nade,respectiv componente ptr.bile , sa iesim cu banul...
Ticule vreau sa te intreb cat te costa o iesire in week-end(vineri.sambata,duminica) nu vb.despe concursuri...daca participi...si abia atunci vom discuta despre "mici averi"....
Practica , pe balta se face!!!
-
udvarhely
- senior member
era un steel blade, am asteptat sa ajunga batul celalalt in locul celui care sa rupt si sa incerc si dupa aia sa zic ceva si nu o sa credeti sa rupt si asta la primele aruncari ,cu celalt am aruncat de n ori si nu sa intamplat nimic steel blade e un bat torrix sub numele steel blade .iar am discutat cu directorul principal al firmei cu dl. Pall Istvan si am intrebat ce sa fac sa schimb cu un ballista la un pret mai mare sau incercam pina nu se rupe si incercam sa vedem la ce rezultat ajungem ,in cursul saptamani viitoare vin trei bucati si sa vedem ,dupa teste am sa scriu ce sa intamplat ,nici lui nu vine sa creada de cele intamplate
-
ticu
- Moderator
-
@radumatica
Cinstite sati spun niciodata nam socotit cit ma costa,pentru ca nu ma intereseaza ,este placerea mea si asta este

-
ticu
- Moderator
-
Apropo cu concursurile nu concurez ca numi place ,nu ca nu mias permite dar nu vad rostulcon cursurilor,poate as concura la vreun concurs intre preteni local de distractie,dar nimic mai mult

-
radumatica
- veteran
Rostul concursurilor este simplu...
Daca esti bun si vrei sa dovedesti asta ,avand si mijloace finanaciare....
De ce nu o faci???
Questiunea ca n-ti place nu cred ca reflecta adevaratul tau profil de pescar...
Practica , pe balta se face!!!
-
ticu
- Moderator
-
Ce sami dovedesc

nu vad ce,nu pescui pe belti cu un volum de 10 crapi pe metru patrat ,pescui pe niste belti care pot sati spun si poate so comfirme P.C. Dan ca,crapi poti sai numeri pe degete,inca ceva nu umblu dupa cantitate ci dupa trofee macar stiu ca daca stau un sezon si exista o trasatura acela macar pot sal numesc crap.Si ca de icheiere pe belti private nu pescui decit in opritura din plictiseala,si hai sa no mai dam cu off topc sa raspundem la intrebarea omului ca nu vad rostul discutiei de pina acum,sa intrebat de bete de 250 ron nu de 500-800 ron