Sisteme de avertizare !

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
deedee
junior member

Mesaj de deedee » 04 Iun 2004 11:32

Eu am cumparat de pe magazinul online 8 bucati CT601 pina acum si pot spune ca sint extrem de multumit de ele.

Weekendul trecut au reusit sa ma trezeasca dintr-o atipeala pe la 4:20, Era un Cteno de 2,5 KG. Instantaneu m-am gindit la dl Iliuta si exceptionala oferta.

Nu le am decit de 2 saptamini deci nu pot vorbi de fiabilitate. Ce pot spune insa este ca la Peris au functionat si pe ploaie torentiala ;)
Le-am sters frumos acasa si merge bine merci (nu am avut curiozitatea sa le desfac pentru ca sint in garantie)
--
Pescar scamator.

Gabriel BOGDAN
junior member

Mesaj de Gabriel BOGDAN » 04 Iun 2004 11:40

Salutare tuturor,

Cred ca m-am convins..... O sa incerc si eu CT 601 si mai vedem dupa ... :wink:

Oricum, va multumesc pt parerile exprimate!

Fire intinse !!!
Gabi B.

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 06 Sep 2004 11:19

Ce parere aveti de senzorii care monteaza direct pe lanseta?

micutu
member

Mesaj de micutu » 06 Sep 2004 11:37

habar n-am cum arata ... dar nu pot decat sa incurce

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 06 Sep 2004 11:46

Senzorii se prind cu elastice de bat, firul este intins peste o rotita iar in momentul cant intepi senzorul isi schiba unghiul si eliberaza firul. Nu le-am incercat personal dar le-am vazut la lucru.

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 06 Sep 2004 11:54

Ma intrebam daca nu sunt incomode, cand incepi drill-ul probabil va piui intr-una, fiind montate direct pe lanseta este putin probabil sa le poti opri repede

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 06 Sep 2004 12:17

Sunt mai ieftini decat ceilalti dar cred ca exista mai multe riscuri de a se produce accidente mai ales in momentul inteparii. Am pescuit cu un neamt, in vara, care folose asemenea senzorii si am remarcat ca de cele mai multe ori firul ramanea pe senzor si faceau un zgomot infernal in timpul drilului. Eu am sa comand de la Balzer 3 bucati pentru a le folosi in locuri unde nu ii pot instala pe ceilalti dar raman de parere ca cei pe suport sunt mai fiabili.
Salutari din Miami

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 06 Sep 2004 12:47

Asta este un model destul de vandut in UK si europa centrala:
Imagine

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 19 Iun 2005 18:41

senzorul prezentat de tine nu are elementul esential: reglajul de sensibilitate.

mister-gun
new member

Mesaj de mister-gun » 20 Iun 2005 09:00

desigur---e adevarat....nu se poate regla sensibilitatea...dar de fapt nici nu iti trebuie((asta de fapt e o timpenie totala cu sensibilitatea---firmele te mai curata de ceva bani in plus---reclama etc..tu mergi la pescuit de crap si nu de rosioara...looool))::::daca folosesti fox euro swingere(eu le folosesc) nu ai nevoie de asa ceva..daca le cunosti stii ca pe linga greutate au si doua pozitii de aretare(distanta,,puterea de curgere a apei etc..)...asta inseamna ca si la distanta de 250 de m si mai mult nu vei avea o atentie decit daca e si un peste la momeala(sau desigur daca cineva se agata de fir---lool)....pot sa iti confirm cu mina pe inima ca nu am avut niciodata vreo problema sau un semnal fals!!!

Scrie răspuns