Sisteme de avertizare !
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Eu am cumparat de pe magazinul online 8 bucati CT601 pina acum si pot spune ca sint extrem de multumit de ele.
Weekendul trecut au reusit sa ma trezeasca dintr-o atipeala pe la 4:20, Era un Cteno de 2,5 KG. Instantaneu m-am gindit la dl Iliuta si exceptionala oferta.
Nu le am decit de 2 saptamini deci nu pot vorbi de fiabilitate. Ce pot spune insa este ca la Peris au functionat si pe ploaie torentiala ;)
Le-am sters frumos acasa si merge bine merci (nu am avut curiozitatea sa le desfac pentru ca sint in garantie)
Weekendul trecut au reusit sa ma trezeasca dintr-o atipeala pe la 4:20, Era un Cteno de 2,5 KG. Instantaneu m-am gindit la dl Iliuta si exceptionala oferta.
Nu le am decit de 2 saptamini deci nu pot vorbi de fiabilitate. Ce pot spune insa este ca la Peris au functionat si pe ploaie torentiala ;)
Le-am sters frumos acasa si merge bine merci (nu am avut curiozitatea sa le desfac pentru ca sint in garantie)
--
Pescar scamator.
Pescar scamator.
- Gabriel BOGDAN
- junior member
- Daniel Costache
- veteran
Sunt mai ieftini decat ceilalti dar cred ca exista mai multe riscuri de a se produce accidente mai ales in momentul inteparii. Am pescuit cu un neamt, in vara, care folose asemenea senzorii si am remarcat ca de cele mai multe ori firul ramanea pe senzor si faceau un zgomot infernal in timpul drilului. Eu am sa comand de la Balzer 3 bucati pentru a le folosi in locuri unde nu ii pot instala pe ceilalti dar raman de parere ca cei pe suport sunt mai fiabili.
Salutari din Miami
-
- new member
desigur---e adevarat....nu se poate regla sensibilitatea...dar de fapt nici nu iti trebuie((asta de fapt e o timpenie totala cu sensibilitatea---firmele te mai curata de ceva bani in plus---reclama etc..tu mergi la pescuit de crap si nu de rosioara...looool))::::daca folosesti fox euro swingere(eu le folosesc) nu ai nevoie de asa ceva..daca le cunosti stii ca pe linga greutate au si doua pozitii de aretare(distanta,,puterea de curgere a apei etc..)...asta inseamna ca si la distanta de 250 de m si mai mult nu vei avea o atentie decit daca e si un peste la momeala(sau desigur daca cineva se agata de fir---lool)....pot sa iti confirm cu mina pe inima ca nu am avut niciodata vreo problema sau un semnal fals!!!