m-class

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 06 Oct 2007 20:32

Imi cer scuze, acum am aflat de la cineva ca seriile de varf ale lansetelor free spirit au blancuri din japonia, iar celelalte modele blancuri din coreea. Se pare ca totusi se cam fereste lumea de china. Asta e...

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 06 Oct 2007 20:37

Blancuri si componente
Free Spirit isi concepe si dezvolta propriile blancuri, ceea ce inseamna ca niciun model nu este disponibil din alte surse. Blancurile pot fi livrate si separat celor interesati sa-si lucreze singuri lansetele. Seriile Hi-S si S folosesc numai carbon japonez de cea mai buna calitate, in timp ce restul blancurilor sunt construite pe materiale provenite de la cele mai reputate fabrici din Coreea. Free Spirit nu foloseste carbon provenit din China, calitatea acestuia fiind nesatisfacatoare.

Pe langa blancuri, Free Spirit lucreaza cu propriile tipuri de mandrine, inele, duplon sau pluta si alte accesorii pentru constructia lansetelor. Toate pot fi comandate individual.

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 06 Oct 2007 20:39

Mesajul anterior e copiat de pe site-ul xxx, cei care comercializeaza astfel de lansete.

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 07 Oct 2007 17:51

@Bogdan Popa

Ai citit tu in postarea mea cuvantul "xxx" :roll: eu nu am spus ca sunt bete de xxx,am spus ca sunt bete foarte bune si ca MILO este firma.
Nu ma intereseaza magazinele din Galati,cumpar foarte putin de pe acolo,dar daca vrei sa vezi scule aduse de la rusi te invit la Galati si am sa-ti arat scule aduse dupa cataloage de care vrei tu si te asigur ca sunt scule adevarate,exemplu,cat costa mulineta Ryobi Zauber la importator :?: iti spun eu ,cam 400 lei,la rusi gasesti aceeasi mulineta cu 250 lei.
Dar de bete Tica Jurassic ai auzit :shock: dar Tica UHLA :shock: (actiune 700,ptr somn,3.35 m lungime) :-)
Ar mai fi multe de discutat dar nu este timp,oricum sa te gandesti serios ca sunt multe firme in lume necunoscute care fac lucruri extraordinar de bune si sunt firme care vand doar "numele"

sebas
member

m-class

Mesaj de sebas » 07 Oct 2007 20:12

....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 06:09 de către sebas, modificat 1 dată în total.

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 07 Oct 2007 20:27

@sebas
Cauta pe google "La Mincio",ai sa vezi chestii interesante :-)

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 08 Oct 2007 10:41

Tudore noi nu vb aici de somn si mai stiu eu ce..noi vb de betele de crap MILO,care nu se pot compara cu betele de locul 1:CENTURY,HARRISON,FREE SPIRIT...si nici cu celelalte care le urmeaza:GREYS,NASH,CHUB,SERT,SHIMANO,JRC..ETC..ETC..ca dovada ca nimeni (dintre cei care au postat la acest subiect,in afara de tine)nu a auzit de MILO ca fabricant de bete de crap..si daca nu a auzit nimeni de ele inseamna ca sunt necunoscute si nu cum spuneai tu..ca daca nu am auzit inseamna ca nu ne pricepem.
Crap daca nu prind un crap:)))

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 08 Oct 2007 19:20

Sebas si eu iti doream in viata bafta. Cat despre corectarea mesajelor, te-ai referit cumva la mine? Corecteaza-ma daca am gresit undeva, nu ma deranjeaza. Intr-un mesaj anterior spuneam ca invatam toata viata si cred ca nici la 65 de ani nu am sa spun ca sunt expert intr-un domeniu. Totusi, ma gandesc ca fac mai putine greseli decat altii.

sebas
member

m-class

Mesaj de sebas » 08 Oct 2007 19:27

....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 06:10 de către sebas, modificat 1 dată în total.

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 08 Oct 2007 19:34

Daca sunt ardelean si la noi se spune noroc de fiecare data cand vorbesti cu cineva ca sa fac? Asa se spune. Daca tinea de pescuit (urarea) iti spuneam fir intins. Oricum e bine, asa nu ne plictisim pe forum :P

Scrie răspuns