Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
teacher64
- veteran
-
Mattrix: la mine , Google are optiunea asta, cu "translate this page", imediat dupa titlu. Probabil pt ca am instalat Google Toolbar?
Poti sa achizitionezi si din Ro, au optiunea Versand und Kosten, zice ceva acolo de expedierea cu DHL in strainatate. Scrie-le in engleza si zi-le ce vrei, sau roaga pe careva din prietenii nemti sa te ajute. Sau da o tura pe la DHL local, ar trebui sa se poata si prin intermediul lor, doar e interes serios. Cel mai bine e totusi daca te ajuta colegul nostru de forum din Germania, si-ti expediaza cu posta normala, DHL costa sigur peste 100-150 Eur si nu merita, mai bine cumperi ceva optionale de banii astia ( panou solar, baterii de rezerva, etc). Bafta, sa ne spui ce ai hotarat!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
EUGEN-DD
- junior member
-
teacher64 scrie:Mattrix: la mine , Google are optiunea asta, cu "translate this page", imediat dupa titlu. Probabil pt ca am instalat Google Toolbar?
Poti sa achizitionezi si din Ro, au optiunea Versand und Kosten, zice ceva acolo de expedierea cu DHL in strainatate. Scrie-le in engleza si zi-le ce vrei, sau roaga pe careva din prietenii nemti sa te ajute. Sau da o tura pe la DHL local, ar trebui sa se poata si prin intermediul lor, doar e interes serios. Cel mai bine e totusi daca te ajuta colegul nostru de forum din Germania, si-ti expediaza cu posta normala, DHL costa sigur peste 100-150 Eur si nu merita, mai bine cumperi ceva optionale de banii astia ( panou solar, baterii de rezerva, etc). Bafta, sa ne spui ce ai hotarat!
Transportul nu costä mai mult de 20 euro cu Atlasibu.Eu trimit foarte multä marfä cu ei si nu am avut sincer niciodatä probleme.
Make your dream!!!
-
M@tr|X|
- veteran
-
Mai fratilor am purtat o discutie cu cineva care zicea ca barcuta de la carplounge ii exact aceeasi cu cea de la energofish si ca nu merita banii!!!
Eu am intrebat in dreapta si in stanga si mi s-a spus ca din contra, nici nu se compara, este net superioara. Am vorbit chiar cu cineva din Germania care are cunostinte in domeniu.
E adevarat ca la design este identica...
Ce parere aveti???
Razvan Grindean
- carp addicted-
-
florinw
- senior member
teacher64 scrie:[quote="florinw
ce sonar gasesti la 150 euro?potzi da un link?
problema la sonar nu e doar distantza la care poate emite ci detaliile si informatziile care le da
Uite aici:
http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... 6144d93e40
L-am vazut la cineva functionand si e ok. Mai trebuie marita puterea de la emitator ( un etaj final pe 400MHz, banal pentru un electronist mediu) si merge la 300m.[/quote]
asta e jucarie pt copii.nu itzi arata nici un detaliu
am vazut pe acelas site ceva putzin mai scump care se apropie de ceea ce astept de la un sonar
http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... 6144d93e40
daca se poate modifica sa emita la o distantza mai mare,ar putea fi o alternativa
-
teacher64
- veteran
-
[quote="florinw
daca se poate modifica sa emita la o distantza mai mare,ar putea fi o alternativa[/quote]
Se poate!
Dar e spre 250 de Euro, cu modificare ajungi la vreo 300 ( va trebui refacuta intreaga carcasa-ou, de fapt mutata pe barca, cu alta sursa de alimentare si etajul de putere).
-
teacher64
- veteran
-
@florinw: pe de alta parte, ai aici caracteristicile lui humminbird rf20:
http://www.humminbird.com/products.asp?id=761
Uita-te la razvan, belgia, are un sonar rf15 tot de la ei ( mai slab) si e multumit. De fapt, si eu as fi multumit, decat cu nimic...
Asta e si ideea, baieti, hai sa punem informatiile cap la cap si poate o sa reusim sa ne facem cate o barcuta acceptabila la pret acceptabil, asa poate spargem monopolul unora cu fitze-n nas...

!
-
teacher64
- veteran
-
Mii de scuze, acu' am vazut ca de fapt RF15 e mai bun ca RF20...

-
teacher64
- veteran
-
Mai baieti, nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma uit la preturile practicate de unii, dau pe spate

! Un sonar humminbird rf15 adus in Romania costa la magazine ( fie si virtuale) intre 850-1100 RON. Toate bune si frumoase, dar stiti cat e la americani?! Intre 125-140 USD. Plus vreo 23-28 USD daca vrei un senzor de rezerva ( cel pe care sa-l modifici pentru distanta marita, de ex.). Are careva prieteni prin State sa ne trimita si noua contracost? Barem nu-i imbogatim pe unii, ce-si zic "importatori directi"

Pai bine, bine, fratilor, adaos comercial, inteleg, dar de 300-400%???!!!

-
Razvan.D
- maniac
asa baieti ,la ce barca va-ti rezumat?
am o propunere,sa-i dati numele boat.crap.ro

-
M@tr|X|
- veteran
-
Tot nu m-ati lamurit daca este vreo diferenta intre barcuta de la enegofish si cea de la carplounge

Razvan Grindean
- carp addicted-