Red Mist

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 09 Ian 2008 22:42

Si nu balizez locul decat foarte rar,pt. ca am scapat multi crapi mari din cauza balizei si nu trebuie sa stie toata lumea unde pescuiesc eu :D

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 09 Ian 2008 23:01

credeam ca so fi descoperit un nou sistem de care eu nu stiu .
APCR-CS CARPZONE

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 10 Ian 2008 13:32

Dan Pop-Coman scrie:Si nu balizez locul decat foarte rar,pt. ca am scapat multi crapi mari din cauza balizei si nu trebuie sa stie toata lumea unde pescuiesc eu :D
Cam la asta m-am referit si eu..... 8)
Dupa ce am "citit" cu markerul structura unde pescuiesc, imi pun semne pe nailonul mulinetelor si scot markerul.

Sionut
senior member

Mesaj de Sionut » 10 Ian 2008 14:25

CristianSurdu scrie:
Dan Pop-Coman scrie:Si nu balizez locul decat foarte rar,pt. ca am scapat multi crapi mari din cauza balizei si nu trebuie sa stie toata lumea unde pescuiesc eu :D
Dupa ce am "citit" cu markerul structura unde pescuiesc, imi pun semne pe nailonul mulinetelor si scot markerul.

pentru semne se folosesc fire textile de alte culori, sau s-a inventat altceva.Ce se intampla cu ele dupa terminarea partidei.

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 10 Ian 2008 14:46

Sionut scrie:
CristianSurdu scrie:

pentru semne se folosesc fire textile de alte culori, sau s-a inventat altceva.Ce se intampla cu ele dupa terminarea partidei.
Ionut, eu pun fire colore de papiota ( verde fluorescent....vizibil noaptea.)La terminarea partidei le tai, simplu, nu? :idea:

Sionut
senior member

Mesaj de Sionut » 10 Ian 2008 14:53

CristianSurdu scrie:
Sionut scrie:
CristianSurdu scrie: Cam la asta m-am referit si eu..... 8)

Ionut, eu pun fire colore de papiota ( verde fluorescent....vizibil noaptea.)La terminarea partidei le tai, simplu, nu? :idea:

credeam ca e vreun nod special ...nu exista ridcul la taiere sa se ciupeasca firul ?

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 10 Ian 2008 17:24

sa ciupesti firul???exista cred si riscul asta dar e egal cu riscul de a-ti ciupi degetele. :lol: :lol:

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 10 Ian 2008 20:17

flycarp scrie:sa ciupesti firul???exista cred si riscul asta dar e egal cu riscul de a-ti ciupi degetele. :lol: :lol:

Daca esti atent cand tai nodul cu unghiera, nu-l tai 8)

ps/ parca ati fii nora cu drobul de sare :lol: :lol: :lol: :lol:

mikecarp
veteran

red mist

Mesaj de mikecarp » 10 Ian 2008 21:18

fratilor a inceput discutia de la petarda asta de fir si voi ati ajuns la markere, balizari si alte alea. Nu era vorba sa nu se mai vorbeasca off topic? :evil: :mrgreen:
Carpfishing... A way of life!

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 10 Ian 2008 21:26

Mike ba da, dar nu vezi ca baietii au chef de vorba? :lol:

Scrie răspuns