Red Mist
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Pop-Coman
- veteran
-
- senior member
Cam la asta m-am referit si eu.....Dan Pop-Coman scrie:Si nu balizez locul decat foarte rar,pt. ca am scapat multi crapi mari din cauza balizei si nu trebuie sa stie toata lumea unde pescuiesc eu

Dupa ce am "citit" cu markerul structura unde pescuiesc, imi pun semne pe nailonul mulinetelor si scot markerul.
CristianSurdu scrie:Cam la asta m-am referit si eu.....Dan Pop-Coman scrie:Si nu balizez locul decat foarte rar,pt. ca am scapat multi crapi mari din cauza balizei si nu trebuie sa stie toata lumea unde pescuiesc eu
Dupa ce am "citit" cu markerul structura unde pescuiesc, imi pun semne pe nailonul mulinetelor si scot markerul.
pentru semne se folosesc fire textile de alte culori, sau s-a inventat altceva.Ce se intampla cu ele dupa terminarea partidei.
Ionut, eu pun fire colore de papiota ( verde fluorescent....vizibil noaptea.)La terminarea partidei le tai, simplu, nu?Sionut scrie:CristianSurdu scrie:Cam la asta m-am referit si eu.....Dan Pop-Coman scrie:Si nu balizez locul decat foarte rar,pt. ca am scapat multi crapi mari din cauza balizei si nu trebuie sa stie toata lumea unde pescuiesc eu
pentru semne se folosesc fire textile de alte culori, sau s-a inventat altceva.Ce se intampla cu ele dupa terminarea partidei.

CristianSurdu scrie:Ionut, eu pun fire colore de papiota ( verde fluorescent....vizibil noaptea.)La terminarea partidei le tai, simplu, nu?Sionut scrie:CristianSurdu scrie: Cam la asta m-am referit si eu.....
credeam ca e vreun nod special ...nu exista ridcul la taiere sa se ciupeasca firul ?
.
Mike ba da, dar nu vezi ca baietii au chef de vorba?