Iuga a vazut cupa asta de nadire la mine ( nu e lauda - dar 1 an de zile am fost unic utilizator al acestei inventii , care nici macar nu e a mea ! ) si nu stia la ce foloseste ! Acum cred ca are 1-2 cupe obtinute prin diferite surse si care cupe ii merg brici ! .florinw scrie:iuga are o emisiune pe infopescar unde da detalii despre realizarea cupei din pilnie de plasticmihai florescu scrie:@Val
daca tot ai dat exemlul respectiv, detaliaza si manufacturarea lor.
catapulta made in CCCP
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
-
- senior member
-
- member
mihai florescu scrie:cind mai faci rost de asa ceva trece-ma si pe mine pe lista

Ori sunt scumpe , ori sunt proaste , ori aveti ceva care complementar care le inlocuiesc mai bine decit fac treaba accesorile mele . Sunt un pic rau fata de tine ( la modul particular ) , dar ma adresez publicului larg .
PS - tie iti promit 1 cupa de nadire , gratis !
-
- senior member
http://www.wackerbaits.comCautati baieti ! Cine stie Internet gaseste usor
Home-tackle-Spods, Catapults & Throwing Sticks
si...care din cele 2 marimi este mai indicata?
-
- member
Ai vazut ca te-ai descurcat ! Aia mare ti-o fac eu cadou !mihai florescu scrie:http://www.wackerbaits.comCautati baieti ! Cine stie Internet gaseste usor
Home-tackle-Spods, Catapults & Throwing Sticks
si...care din cele 2 marimi este mai indicata?
- Dan Pop-Coman
- veteran
Mi-am luat o catapulta de pe net cu 32 lei. Am ramas surprins la ce distante se poate nadii cu ea. Am aruncat bulgari de nada cu ea mai departe decat as putea arunca montura cu un singur boilies
Am luato saptamana trecuta si am testato ieri,Intre timpt (pt.baietii din Timisoara ) a adus si Nutu la magazin aceeasi catapulta cu 26 lei.Astazi mi-am facut o catapulta inspirata dupa linck-ul pus de Danezu,saptamana aceasta am sa o incerc si o sa postez rezultatele . 

- Dan Pop-Coman
- veteran
val,o problema tehnica...Val Pangica scrie:
Asta a fost cupa de nadire a anului 207 in Romania . O folosesc Tata Nitzu , Cristi Maier , Nae Grigore , George Tite , etc etc si inca vreo 50 pescari de competitie . Din pacate se obtine greuSuport rigid - rezistenta la oboseala - nu ai probleme de centrare a bilei de nada datorita conului central , samd . Am aruncat cu cupa asta si cite 4 bile odata ( cit mingea de ping-pong ) si aterizeaza in balta , toate 4 intr-un cerc de diametru 50 cm . Asta pentru cine vrea calitate . Restul cupelor sunt ...........cel putin discutabile . Textila strica echilibrul bilelor si are randament pe locatie sub 20 % din ce face aceasta cupa .
majoritatea cupelor pe care le-am vazut si avut sant perforate...cea prezentata de tine e compacta....are vreo relevanta acest aspect asupra fortei de lansare? ma refer la frecarea cu aerul in mom lansarii...
sau nu conteaza?
ps:am vazut o cupa improvizata din sticla si la pescarii...de competitie...anul trecut la crap 4 ever,echipa din dreapta mea folosea asa ceva...initial am crezut ca au avut probleme si au fost nevoiti sa improvizeze si am vrut sa-i ajut ,imprumutandu-le o cupa(am in permanenta 3 in trusa),dar au refuzat spunand ca ei numai asa ceva folosesc...

- Dan Pop-Coman
- veteran
Am ajuns astazi si am testat si catapulta facuta de mine din sticla de plastic . Concluzia :
nu dati banii cum am dat eu
.Faceti-va singuri .Nu va costa nimic,nu va ia mai mult de 5 minute,aveti satisfactia ca naditi cu un lucru facut cu mana voastra si bulgarii zboara cel putin la fel de bine ca si din cele cumparate din magazin.Arunca mult peste 100 m punct ochit punct lovit 

- Cucu Ionel
- senior member