Speedy Carp , barcutza nadire

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 07 Feb 2008 20:04

Orca e o barcuta relativ reusita, si cu autonomie acceptabila.
Are insa probleme cu ABS-ul din care e facuta coca, am vazut pana acum doua crapate din cauza socurilor termice ( de ex, pusa pe apa dupa expunerea la soare). :oops: Daca o tii peste iarna in pod, de ex, la inghet/dezghet, poti sa ai surprize neplacute primavara. Si nu e acoperita de garantie fisurarea cocii, au sa-ti spuna ca ai lovit-o...
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 07 Feb 2008 20:46

[quote="teacher64"]Orca e o barcuta relativ reusita, si cu autonomie acceptabila. te]

ai primit informatiile de la florin-v? :lol: :lol:

mai mult relativ decit reusita..iar cu autonomia....din cite stiu eu se vind cu baterii (1 buc ) de 6 amperi,ceea ce rezulta din start ca nu are o autonomie nemaipomenita.deci de aici clar trebuie sa itzi iei inca una sau doua baterii de rezerva.daca bateria e noua si temperatura de afara nu e prea scazuta potzi face citeva transporturi cu o baterie.asa cum "am mai laudato" si in alta postare chiar asa rea nu e.pentru partide de o zi maxim 2 isi face treaba,netrebuind sa plantezi de 50 de ori.cantitatea de nada pe care o poate transporta nu este asa mare ca la carponizer sau alte barci fiind totusi satisfacatoare.problema de carcasa (rezistentza)....aici pot spune ca sint mai multe firme care fabrica acea barca (mai nou si firma DAM) si am auzit ca ar fi unele foarte sensibile ,aici florin -v poate da mai multe detalii,eu neavind experientze negative in sensul asta.ceea ce din punctul meu de vedere este un mare dezavantaj este lipsa sonarului,si nai trist nu prea ai nici loc unde sa montezi unul,pt mine o barcutza fara sonar fiind o investitzie care nu se justifica.si daca tot se hoitareste cineva sa isi ia o barcutza mai bine ar fi sa nu faca economie la 100-200 de euro pe considerentul ca pe moment ma satisface,...si mai bine sa se orienteze pe ceva mai stabil (gen cataraman) care ulterior mai poate fi imbunatatzit daca efortul de cumparare e prea mare pt a o lua din start cu toate dotarile.

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 07 Feb 2008 23:07

si sa lasam ORCA de o parte!!!! am vazuto la treaba si e naspa. :mrgreen:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 17 Feb 2008 22:13

Am vazut barcuta Speedy Carp la Fishline la pretul de 1700 ron :P
Problema e ca in detaliile tehnice scrie ca functioneaza pana la 200m :!:
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 17 Feb 2008 22:47

boosterman scrie:Am vazut barcuta Speedy Carp la Fishline la pretul de 1700 ron :P
Problema e ca in detaliile tehnice scrie ca functioneaza pana la 200m :!:
si eu am crezut la fel citind pe net,dar la energo am aflat ca bate mult mai mult peste
APCR-CS CARPZONE

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 22 Feb 2008 21:20

Am primit astazi barcuta Speedy Carp! E SUPER TARE! Sincer sa fiu am ramas uimit de felul cum arata si functioneaza. In fotografiile de pe site-uri se vede mult altfel dar in realitate intrece toate asteptarile! Parerea mea ca are un raport calitate foarte bun! :idea:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 22 Feb 2008 21:24

boosterman scrie:Am primit astazi barcuta Speedy Carp! E SUPER TARE! Sincer sa fiu am ramas uimit de felul cum arata si functioneaza. In fotografiile de pe site-uri se vede mult altfel dar in realitate intrece toate asteptarile! Parerea mea ca are un raport calitate foarte bun! :idea:
Felicitari !!!!
si cum se spune? sa cari mult kkt cu ea :mrgreen:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 22 Feb 2008 21:36

Multam` mult! Sa fie! :mrgreen: :mrgreen:

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 22 Feb 2008 22:28

am vazuto si eu astazi la lucru,imi plce tot in afara de viteza cam mica,nu avea aparatorile alea scose de bradis
APCR-CS CARPZONE

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 22 Feb 2008 22:33

@boosterman sa o stapinesti sanatos si sa iti aduca m.m.m.. satisfactii. :P

Scrie răspuns