@Vlad Pavlovici
Aveti dreptate,dar mie tot o sa/mi placa sa cred ca suntem peste ei,iar in legatura cu crescutul nostru intr/un an cat altii in zece cred asta pt ca ce sau chinuit ei sa descopere de/a lungul timpului noi am citit si am luat de/a gata.
ps.
asa la o confruntare directa intre noi si ei pe un teren neutru,ce pronosticuri ati da?
Plumb de sondat
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
- apetrea adrian
- senior member
cam obiectiv modul asta de a vedea lucrurile.te referi la "virfurile" pescarilor sau la omul obisnuit de pe balta.George-Alexandru scrie:@Vlad Pavlovici
Aveti dreptate,dar mie tot o sa/mi placa sa cred ca suntem peste ei,iar in legatura cu crescutul nostru intr/un an cat altii in zece cred asta pt ca ce sau chinuit ei sa descopere de/a lungul timpului noi am citit si am luat de/a gata.
ps.
asa la o confruntare directa intre noi si ei pe un teren neutru,ce pronosticuri ati da?
cam care e parerea ta daca ai lua 50 de pescari de crap (nu de competitzie) de la ei si 50 de la noi si i-ai duce pe o balta neutra sa pescuiasca fiecare timp de o saptamina cam care ar fi pronosticurile tale.
in momentul cind inventezi ceva sti exact ce vrei de la acel ceva si cum sal folosesti.daca doar il preiei nu inseamna ca il si folosesti corect si la maximul de eficientza.