Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
ulvan
- senior member
-
Blueman scrie:Sincer in proportie de 90% m-am decis asupra betelor Fox acuma nu stiu exact daca modelul Warrior es sau elite ..sincer nu stiu care este diferenta intre ele!!! Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna exact prin ce sa diferenteaza cele doua bete???
Va multumesc si fir intins!
P.S. Ce tipuri de inle au betele fox????
Warrior Es are inel de plecare de 40 fata de Elite care are inelul de plecare de 50. Prin urmare daca cauti o lansare mai lunga cu aproximativ 10-15 metri alege Elite. Din cate stiu eu la Elite au cu un inel mai putin fata de Es si nu mai multe. Sper sa nu ma insel.
In ceea ce priveste blancul acesta este identic singura deosebire fiind la maner care la Es este imbracat intr-un tip de material gen cauciucat in timp ce la Elite nu este prezenta aceasta protectie a manerului.
Sper ca iti sunt de folos informatiile acestea.
Salutari.
-
Blueman
- junior member
Orice informatie este binevenita.....Multumesc si Fir intins!!
-
marius.tim
- veteran
Blueman scrie:Orice informatie este binevenita.....Multumesc si Fir intins!!
Ulvan3x se inseala blancurile nu sint identice decit la lungime,de fapt sint doua lansete total diferite,Warrior Es este fabricat din carbon high modulus si Elite are alt blanc din plase de carbon de asta difera si actiunea lansetelor una e semiparabolica si cealalta rapida.
Consulta site-ul firmei si te vei lamuri
www.foxint.com carp rods

-
Blueman
- junior member
Dupa studiu de cateva ore pe site-ul de la fox am reusit sa aflu exact cum sta treaba.....multumesc marius..Fir intins si astept betele plus prima iesire pe lac :)
-
marius.tim
- veteran
Blueman scrie:Dupa studiu de cateva ore pe site-ul de la fox am reusit sa aflu exact cum sta treaba.....multumesc marius..Fir intins si astept betele plus prima iesire pe lac :)
Asteptam vesti dupa prima partida de pescuit

-
Blueman
- junior member
Placerea va fi de partea mea domnule marius.....
Inca o dat multumiri celor care mi-au raspuns si Fir intins!!!
-
florin-v
- member
am mulinetele astea pe 4 bete shimano beastmaster de 3.60 si sunt un ansamblu perfect pentru mine. inainte am avut pe shimano hyperloop de asemenea sunt super ok.......
-
Blueman
- junior member
Multumesc florin ...

deja m-am hotarat ..acuma astept dupa ele pentru ca nu sunt pe stoc

.Echipamentul va fi format din bete Fox warrior Es si mulinete okuma PL 860. VA multumesc tuturor pentru sfaturile date si Fir intins!
-
Blueman
- junior member
Am revenit cu un mesaj pentru a mentiona cat de multumit sunt de betele de pescuit precum si de mulinetele achizitionate..un tandem distrugator..azi am iesit pe baltapentru prima oara de la achizitionarea noului echipament si am prins pe langa catva crapceni si un ten de 15,200kg si 1 metru lungime....un adevarat monstru....daca ma ajuta cineva .....sa-mi spuna cum pot sa incarc pozele pe site ..Va multumesc si fir intins!!!
-
George Iorga
- maniac
@blueman
Intra pe
http://www.photobucket.com iti faci un cont si icarci acolo pozele din calculatorul tau (cu browse si Upload) dupa care copiezi codul generat (IMG code) in textul pe care-l pui pe forum !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!