bat indoit

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 20 Iun 2008 08:49

Pai zice-se c-ar fi un Maver...dar nu stiu de care, ca nea Marian nu mai apare pe-aici sa ne spuna. :lol:
Treaba e ca Maver am si eu, un coleg la fel, tot Maver....si sa stiu ce sa fac, sa le bag in husa cand ploua, sa nu le folosesc pe rau, sa nu le las indoite ?!?! ;-)

Glumesc, se pare c-ar fi un defect de fabricatie, tare curios sunt sa aflu rezolvarea situatiei !
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 20 Iun 2008 09:32

teacher64 scrie:Satanic... Si da, Maver.
A spus omul de care-i ! Maver Satanic e model 2008 din gama Maver Carp (Anglia)
http://www.maver.co.uk/maver_carp_rods.htm
La capitolul carbon ,Maver stau foarte bine si nu se pune problema ca materialul sa fie prost ,mai mult ca sigur e un defect de fabricatie !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

florincj
senior member

Mesaj de florincj » 20 Iun 2008 11:26

Ai doua variante : defect de fabricatie sau un fals. Anul trecut am cumparat un Maver de 3,90 si 3,5 lbs de proba sa vad cum merge si la prima lansare cu plumb de 80g s-a rupt in trei locuri. Am incercat sa sterg sigla firmei cu o carpa uda si...surprize , surprize... s-a sters. Un prieten are 4 buc. din aceeasi categorie dar nu are treaba cu ele , am incercat sa le rup si pe ale lui dar nu am reusit nici cu 110g.
Nu e vina magazinului , ei doar vand produsul , norocul tau e ca ai garantia eu nu am avut si am pierdut 70 de euro. Riscul pietei libere si ,,zgarcenia " :evil:

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 02 Iul 2008 07:54

Ce se mai aude cu varga de crap? Daca nu este prea tarziu,un sfat colegial....nu incerca sub nici o forma sa corectezi varga !!!!
Vei pierde garantia, instantaneu....incearca sa o schimbi....daca varga nu s-a fisurat in zona curbata se poate corecta,dar cu mare risc !

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 06 Iul 2008 23:26

Scuze, n-am mai intrat demult pe forum, ocupat... :oops:
Tre' sa merg la magazin cu batul, dar e aceeasi problema cu timpul, saptamana asta o rezolv intr-un fel sau altul! Am doua bete identice, cumparate la distanta de o luna, primul se comporta superb, arunc lejer cu 100g si l-am fortat la tractiune cat am putut, nu are nimic. Cel de-al doilea, adus la comanda pentru ca mi-a placut de primul, s-a indoit, cum v-am zis, la prima iesire pe rau. In schimb, la aruncari nu are nici pe dracu', l-am fortat de atunci si cu 110g. Nu ma intrebati de precizia aruncarii :oops:
Indoitura nu este catastrofala, sageata la varf a batului liber e de cca 5-6cm, dar sare in ochi. Si ce-i mai rau e ca e indoit lateral, spre stanga.
Betele m-au costat 380 RON/buc, nu e chiar ieftin, dar problema e ca sunt mai ieftine decat pe site-ul producatorului, ceea ce ridica niste semne de intrebare.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 07 Iul 2008 11:08

Stai linistit ,pe sit-ul lor e trecut pretul recomandat de (re)vanzare ! De cele mai multe ori e umflat artificial,ptr. ca toata lumea (distribuitori ,comercianti,clienti) sa fie multumita !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

Scrie răspuns