0723260284 Sebi
asa se numeste tipul, este din deva si daca iei legatura cu el iti trimite poze si tot ce vrei
eu l-am recomandat deoarece sunt multumit de ce mi-a oferit el
vorbeste cu el si poate iti convine
numai bine
Navomodel plantat ????
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dani Hentiu
- maniac
- cezar oprea
- senior member
sal
salutare,eu folosesc barcuta asta de anul trecut,era deja a treilea model de barcuta care-l folosesc,si pot sa spun ca am fost cel mai multumit de ea deja am modelul nou,nu stiu cit de serioase sunt intrebarile de pe topic dar,parerea mea despre calitatile unei barcute ar tr sa fie:autonomia ,comportamentul pe vreme rea,viteza,distanta de actiune,capacitatea de transport,luminile
Desi nu le fac publicitate baietilor care fac barca,pt ca am platit-o ca orice client,nu cred ca o sa gasiti o barcuta in Romania sa fie competitiva cu asta,v-o spun dupa sase partide de pescuit anul acesta
Desi nu le fac publicitate baietilor care fac barca,pt ca am platit-o ca orice client,nu cred ca o sa gasiti o barcuta in Romania sa fie competitiva cu asta,v-o spun dupa sase partide de pescuit anul acesta
- cezar oprea
- senior member
alexalba
la care anume te referi? cui anume ai raspuns? au fost multe discutii in acest topic,asa ca...precizeaza te rog!
multumesc
la care anume te referi? cui anume ai raspuns? au fost multe discutii in acest topic,asa ca...precizeaza te rog!
multumesc
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
www.holdemstars.ro
www.holdemstars.ro