Rugaminte
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
lansete am Tournament Carp 13' 3.5 lbs de la Prologic asa ca probleme ca raman fara bete nu-mi fac
Ideea este ca vreau ceva mai bun dar nici sa aruc cu banii degeaba pe fereastra. Am inteles ca sunt multe lansete si firme lafel de bune , sa zicem ca VXR-2 de la venture dar la un pret mult mai mic. Nu tin neaparat sa platesc FIRMA" ci dcalitatea. Acest sfat il vreau eu si va multumesc de intelegere

-
- junior member
-
- junior member
si stiu de ce vorbesc de asa zisele FIRME" Am fost zilele trecute sa casc ochii pe le Gipo si am vazut acolo un rod pod , firma zic ei si care era ceva de genul 650 ron. Vreau sa zic , ca eu am de vreo 2 ani acelas rod pod identic, care am dat pe el la vremea aceea 20 ron iar acum este 25 ron in acelas loc de unde l-am cumparat eu.
- alex_mures
- veteran
-
- junior member
- Vlad_Colceriu
- veteran
Dar crap, ai prins cu betele pe care le ai acum? Parerea mea ca acum, fiind mai la inceput, sa investesti in altceva atat timp cat bete bune ai. Cu accesoriile pentru monturi stai bine? Cu alte scule necesare unui pescar te descurci? Parerea mea este ca nu neaparat un bat scump va prinde un crap mai mare...
-
- junior member
parerea mea si fara sa ma laud , ca la restul nu cred ca sta cineva de aici mai bine ca mine. in afara de mulinete , care sunt niste banax helicon 5600, lansetele de care am spus. In rest cred ca am investit peste 6000- 7000 mii de euro numai in accesorii necesare pescuitului la crap. Da si crap cred ca am prins destul de mult si destul de mare... poate ce nu au prins altii in concursuri
- alex_mures
- veteran