Sfat achizitie sky pod Fox
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- luigino2005
- junior member
Dayco
Incearca pe ebay sa cauti DAYCO este mult superior la sky pod si parti din plastic are 0. In timpul pescuitului daca te plictisesti poti sa te urci si pe el, ca nu se intimpla nimic.La banii aia ar trebui sa gasesti modelul cu un singur tub.
- luigino2005
- junior member
Vezi ca sunt mai multe modele. http://www.carpeco.com/default.asp?mod= ... ct_id=1785
Solar-ul e bestial, se strange cam naspa ce-i dreptvladut mateianu scrie:World Wide Solar. Si scapi de probleme definitiv......
SkyPod = piese de plastic multe, pot aparea probleme. Dar este cel mai vandut rod pod din lume !
http://cs-tackle.de/cstackle/product_in ... h96dmus8l0
Pescuitul este un viciu!
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
Arata foarte bine si Dayco si cel de la Solar dar nu stiu ce reglaje au , daca terenul e denivelat de exemplu si parca nu prea mai am curaj sa cumpar ceva doar dupa o fotografie . Si cineva spunea (Razvan ) ca skypodul de la Fox e gata dupa trei ani , s-au uzat piesele de plastic si nu mai poate fi folosit . Chiar asa e ??????? Dupa trei ani e gata cu el ??????
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
- vladut mateianu
- veteran
Depinde. Al meu a cedat mai repede.....dar l-am reparat, ca sunt roman ! 

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
- luigino2005
- junior member
Am sa-l iau pe cel de la Solar cu toate ca Foxul arata mai bine sau eu stiu , cred ca e sigla pescarilor de crap . Inca nici acum nu-mi vine sa cred ca in trei ani se poate strica , dupa toate cate am citit si auzit despre el . Solarul parca e prea stralucitor , parca locul lui nu e pe balta dar e intr-adevar super bine lucrat . Multumesc tuturor pt. sfaturi si va doresc fire intinse ....si rodpoduri trainice

Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii