daca pescuiesti aproape iti iei o rachete mare(eu am una de la fox XL) si arunci de 2 ori...cel mai bine e sa ai ambele modele...si sa ai si o catapulta cu care vei reusi sa arunci mai departe...

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Cristi, deschide tu un topic racheta vs. catapulta sa vedem ce pareri au si baietii despre aceste accesorii.firu.cristi scrie:nu am folosit niciodata catapulta si nici nu am vazut pana acum cum se foloseste. poate ma ajuti cu un link ceva ca sa ma lamuresc si eu. si poate isi mai spun si altii parerea: catapulta vs racheta. trebuie sa mentionez ca nici nu am deocamdata un spod. ma gandeam sa-mi iau versiunea mai mica a rachetei de la korda, dar deocamdata mai astept parerile voastre care se pare ca m-au oprit sa fac o investitie aiurea.
Firule, de asta am scris sa deschizi tu sau altcineva un topic despre asta.firu.cristi scrie:si cu un bat normal (3,5 lb), deci nu spod, cam cat sa fac bulgarii de mari. citisem pe undeva ca un bulgare de 5 cm diametru are cam 100 g. deci cam atat sa fie sau pot si mai mare?
PS moshare topicul catapulta vs racheta il consider ca si deschis. poate intervine si prastia in duel ???!!!! parca totusi n-as mai deschide topic nou. sa speram ca o sa ne lamurim aici......
153m am dat eu cu bulgare de 5 cm diametrujenel scrie:am vazut nadire si la 140 m lejer cu catapulta, pacat ca lansau cu montura doar 100 m