racheta de nadit.

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

serbtudor
junior member

Mesaj de serbtudor » 15 Feb 2009 21:14

si la rachete depinde ce vrei sa faci cu ele...sa nadesti la distanta mare..iti iei modelul mic de la korda...si arunci pana te doare mana..
daca pescuiesti aproape iti iei o rachete mare(eu am una de la fox XL) si arunci de 2 ori...cel mai bine e sa ai ambele modele...si sa ai si o catapulta cu care vei reusi sa arunci mai departe...:D

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 15 Feb 2009 21:56

asa arata catapulta pentru nadire
Imagine

Imagine

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 15 Feb 2009 22:06

firu.cristi scrie:nu am folosit niciodata catapulta si nici nu am vazut pana acum cum se foloseste. poate ma ajuti cu un link ceva ca sa ma lamuresc si eu. si poate isi mai spun si altii parerea: catapulta vs racheta. trebuie sa mentionez ca nici nu am deocamdata un spod. ma gandeam sa-mi iau versiunea mai mica a rachetei de la korda, dar deocamdata mai astept parerile voastre care se pare ca m-au oprit sa fac o investitie aiurea.
Cristi, deschide tu un topic racheta vs. catapulta sa vedem ce pareri au si baietii despre aceste accesorii.

firu.cristi
member

Mesaj de firu.cristi » 15 Feb 2009 22:23

si cu un bat normal (3,5 lb), deci nu spod, cam cat sa fac bulgarii de mari. citisem pe undeva ca un bulgare de 5 cm diametru are cam 100 g. deci cam atat sa fie sau pot si mai mare?
PS moshare topicul catapulta vs racheta il consider ca si deschis. poate intervine si prastia in duel ???!!!! parca totusi n-as mai deschide topic nou. sa speram ca o sa ne lamurim aici......

marian_popescu
veteran

Mesaj de marian_popescu » 15 Feb 2009 22:36

pai daca nu ai spod, fa bulgarii cu o greutate echivalenta plumbilor cu care se incarca optim lanseta. oricum, ai de partea ta avantajul ca daca ii faci mai mici, bulgarii devin mai aerodinamici si pot fi aruncati mai departe, cu conditia ca acestia sa aiba o consistenta mai ridicata, sa fie mai bine legati. cand vreau sa dau distante mai mari, eu ingreunaz si obtin si o legare mai buna a bulgarilor adaugand ca liant mamaliga.
racheta vs catapulta>>>cred ca e bine sa le ai pe ambele, dar daca ar fi sa aleg doar una, cu siguranta aceea ar fi catapulta pentru ca pot arunca, pe langa paste, si bile si seminte cu ea, inglobate intr-un mix care sa le sustina pana la contactul cu apa
:D tare modelul ala al rusilor, chiar nu ma gandisem la asa ceva

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 15 Feb 2009 23:42

firu.cristi scrie:si cu un bat normal (3,5 lb), deci nu spod, cam cat sa fac bulgarii de mari. citisem pe undeva ca un bulgare de 5 cm diametru are cam 100 g. deci cam atat sa fie sau pot si mai mare?
PS moshare topicul catapulta vs racheta il consider ca si deschis. poate intervine si prastia in duel ???!!!! parca totusi n-as mai deschide topic nou. sa speram ca o sa ne lamurim aici......
Firule, de asta am scris sa deschizi tu sau altcineva un topic despre asta.
Eu nu pot deoarece sunt producatorul catapultei pentru nadire....si ar fi reclama pe fata sa scriu despre catapulta :oops: :mrgreen:

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 16 Feb 2009 21:21

am vazut nadire si la 140 m lejer cu catapulta, pacat ca lansau cu montura doar 100 m :mrgreen:

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 16 Feb 2009 22:30

jenel scrie:am vazut nadire si la 140 m lejer cu catapulta, pacat ca lansau cu montura doar 100 m :mrgreen:
153m am dat eu cu bulgare de 5 cm diametru ;-)

Jenele, ti-a dat Edy "portocala"? :mrgreen:

Scrie răspuns