Nea Cornele,
Concediul meu prelungit s-a sfarsit. De-aia intru doar o data pe saptamana. Sunt plecat toata saptamana si vin acasa doar in weekend si atunci am atatea de facut : rezolva problemele casei, intra pe forum si vezi ce s-a mai intamplat, du-te la pescuit, mai pregateste si mai testeaza niscai momeli etc etc.
Am petrecut saptamana trecuta o noapte pe balta. Mi-am testat dibacia in aducerea pestelui la mine pe loc si pot afirma ca sunt dibac. Am avut 8 prezente si 7 cantariri. Deci nu ma pot plange. O faceam si mai lata daca la sedinta a doua de nadire nu ma leneveam. Am cumparat o javra de barcuta pneumatica pentru a nadi mai repede si deci a nu mai pierde timpul (trebuia sa plec in cursa si eram in criza de timp). La 10 metri de mal s-a spart barcuta si totul (inclusiv eu) am ajuns in 3 secunde in apa. Am pierdut toata momeala, iar eu am facut o baie rusinoasa.
Apa era atat de limpede incat vedeam galetile cu momeala pe fundul apei (4 metri adancime) si ma gandeam ca ar fi bine sa plantez montura intr-una din galeti. Imi si inchipuiam crapii stand la rand la galeti si fiecare dupa ce facea matu plin strigand : "Next !".
Am sa-ti trimit niste poze cu balaurii cantariti.
Asta este, se mai intampla si de-astea. De-aia prefer sa nadesc cu racheta, chiar daca dureaza mai mult. Aici insa distanta era de vreo 20 de metri si pe cuvant ca nu pot sa am precizie la lansare la distante atat de mici.
Stima Nea Cornele
Stima tuturor
Moose
Barci momitoare teleghidate
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
concediu
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
- veteran
-
- junior member
In spiritul subiectului...
Navomodele pentru nadit si nu numai la linkul de mai jos.
Daca cititi informatiile de pe site poate ca devine interesant.
Daca cititi informatiile de pe site poate ca devine interesant.
-
- senior member