Lanseta de maxim 250 RON

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 11 Apr 2007 08:49

@udvarhely
Sincer nu stiu ce legatura au steel blade de la energofish, cu firma harrison. Le-am vazut si eu in magazin dar nu mi-a spus nimeni ca ar avea vreo legatura cu firma harrison, au incercat cei din ungaria sa fure patentu harrison dar :D . Modelele harrison comercializate de energofish sunt ballista, chimera si torrix si preturile de la 1100 in sus si modelul Esx-H manufacturat de Nick Buss pe blank harrison, de aia eram asa curios de model. Toate modelele le poti vedea mai jos.
http://www.harrisonrods.co.uk/carprods2006.htm
http://www.essexangling.co.uk/acatalog/ ... s_198.html
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

udvarhely
senior member

Mesaj de udvarhely » 11 Apr 2007 21:57

am intrebat pe directorul firmei energofish pe dl. Pal Istvan (defapt manegerul firmei atit in ungaria cat si in romania) si el a zis ca sunt facute la harrison si nu cred a a mintit findca cine a intrebat e membru al echipei enrgofish si consultant technic la energo si e verisorul meu, chiar astazi am incercat doua bete (care au sosit in locul celor rupte) si nu s-au rupt am fortat cat am putut la aruncari si nu au nimic cele rupte au fost trimise inapoi la firma pt. consultari daca ai vazut betele atunci ai vazut ca cu ce model corespunde sa vedem cum se vor comporta in continuare

catalin_marcu
junior member

Mesaj de catalin_marcu » 12 Apr 2007 13:53

Am sunat la Mimteam si Sert Intuition nu se mai fabrica, are ceva inlocuitori dar doar la dimensiunea de 3.90.
Intre 200 si 300 de RON in gama Sert nu pot cumpara nimic de 3.60!!! Exista doar mai ieftine sau mai scumpe.
Mai mult, si de la Senzor am primit acelasi raspuns: nu au nimic de oferit la 3.60 intre 200 si 300 de RON!!!
Ar mai fi Cormoran UK Carp Eliminator la 250 de RON dar zicea cineva de la Arrow ca ar fi grea neavand blank slim si imi recomanda Ron Thomson Destructor sau C14 dar la preturi ceva mai mari (in jur de 300 RON).
In acest moment habar nu am ce sa aleg in categoria asta de pret deoarece targetul meu era Sert sau Cormoran.
Ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc,
Catalin.

Schumi
veteran

Mesaj de Schumi » 12 Apr 2007 14:18

Cu 300 ron esti aproximativ in carti pentru shimano beastmaster,daca totusi este mult vezi si JRC Skyliner.
Imagine

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 12 Apr 2007 15:02

Vezi Shimano sau astea: http://www.jrcproducts.com/viewProducts ... =&PageNo=4
Pret calitate ok. Poate au baietii de la senzor pe stoc sau pot sa-ti ofere ceva la pretul dorit.
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 12 Apr 2007 19:39

Schumi scrie:Cu 300 ron esti aproximativ in carti pentru shimano beastmaster,daca totusi este mult vezi si JRC Skyliner.
Uite aici inca o adresa ,in afara celei pe care ti-am trimis-o pe MP.http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... cts_id=261
Mai scump,dar tu decizi :lol:
Practica , pe balta se face!!!

catalin_marcu
junior member

Mesaj de catalin_marcu » 12 Apr 2007 19:53

radumatica scrie:
Schumi scrie:Cu 300 ron esti aproximativ in carti pentru shimano beastmaster,daca totusi este mult vezi si JRC Skyliner.
Uite aici inca o adresa ,in afara celei pe care ti-am trimis-o pe MP.http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... cts_id=261
Mai scump,dar tu decizi :lol:
Shimano deja imi depaseste bugetul iar la JRC am vazut ca nu are inele SIC. Nu este asta o problema?

Merci,
Catalin.

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 12 Apr 2007 20:03

Fa si tu un efort...
Nu cred ca 150Ron pot fi o piedica serioasa in calea achizitionarii a 3 lansete,care ..oricum sunt unele dintre cele mai bune (inca)ptr.pescuitul crapului.
Apropo...vezi ca acestea sunt cele de 3.90m lungime ...,cele de 3.60,sunt mai ieftine :lol:
Incearca si la nr. de telefon pe care til-am trimis pe MP.
Succes!!! :lol:
Practica , pe balta se face!!!

Schumi
veteran

Mesaj de Schumi » 12 Apr 2007 20:15

Catalin,indiferent ce cumperi acuma la anul o sa vrei altceva,ai o suma de bani stransa,de bine de rau baietii de aici te-au ajutat cu parerile lor,ptr. tine in momentul de fata nu cred ca este o tragedie lipsa inelelor SIC,deci elegerea iti apartine................ :lol: ;-)
Imagine

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 12 Apr 2007 20:22

SKILINER are inele sic,cine tia spus tie ca nu sint sicuri :?:

Scrie răspuns