m-class
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
Eu nu inteleg un lucru,cind ai intrebat ce credem despre bat ma gindesc ca ai vrut pareri sincere,majoritatea ti-au raspuns sincer din ce stiau ei si ti-au spus ca MILO nu e o firma care sa fie renumita prin producerea betelor de crap,sau ca nici nu au auzit de betele MILO ..si nu iti convine...ok..atunci ca sa nu te superi iti spunem ca MILO ``son las mejores del mundo`` NR. 1P.S:Chiqui,din moment ce postezi pe forumul asta,sa intelegem ca esti pescar dotat cu scule tari si participi si tu la concursuri asa cum spuneai ca cei ``de aici``fac?I s-a spus omului ce a vrut sa stie,nu sa isi cumpere scule scumpe.
Crap daca nu prind un crap:)))
Sincer nu ma asteptam sa primesc un raspuns asa de corect. Ma refer la tine bogdan popa.Sa sti ca nu am scule chiar asa de scumpe.pentru crap am 4 chub outkast 3.60 de 3.5lb si pentru somn am una de marca italiana se numeste BISCAROSE DE LA EVIA sau asa ceva si 3 ultimate.Iar mulinete 2 shimano,un okuma si un gravell frantuzesc de vreo 3 ani si jumatate. Si pina in prezent nu am avut nici o probelma cu ele.Pentru mine mai important sint capturile.Si sper ca pentru fiecare pescar.iti doersc fir intins si cit mai mari capturi.chiqui.
- tudorgabriel
- veteran
Bogdane cred ca important este sa prindem peste nu sa ne etalam sculele,de fapt pestele nu scoate capul din apa sa se uite la pescarul cu cele mai tari scule ca apoi sa traga la el
nada si momeala este baza,montura la fel.
Eu pescuiesc foarte mult la Dunare fiind din Galati,este un alt fel de pescuit,este mult mai greu decat pe lacuri care de altfel nici nu imi plac si stii de ce
ptr ca acolo pescarii de duminica se duc la gratare,sprit si ....orice altceva decat pescuit,la Dunare este altceva,este intindere mare,locuri cu sutele,liniste,apoi eu am barca si ma duc in locuri greu accesibile ptr.altii,acolo este peste, in hatisuri,cioate,copaci scufundati,vezi pe google earth ce locuri sunt intre Giurgeni si Tulcea si mai vorbim dupa aceea
Salut

Eu pescuiesc foarte mult la Dunare fiind din Galati,este un alt fel de pescuit,este mult mai greu decat pe lacuri care de altfel nici nu imi plac si stii de ce

Salut

BogdanPopa scrie:Tudore nu ma poti convinge ca MILO sunt bete de xxx..pt ca nu sunt..dar e normal sa le ti partea..doar sunt ale tale,nu?...in ce priveste chinezariile de care spuneai..te asigur eu ca betele despre care iti spunea Laurkro,nu se fac in china..si intradevar sunt bete de xxx care nu se compara in vecii vecilor cu MILO pe care probabil le-ai cumparat din piata din Galati de la rusi..ca magazine mai de Doamne ajuta pe la voi..in fara de unu..nu prea am vazut..si nici ala nu era cine stie ce,iar la ``rusi``..mai rau ca la chinezi...numai ``duplicaturi``..nimic original
cunosi betele milo de potzi afirma ca nu sint bune sau nu itzi place numele? atunci cind s-a cerut informatzii despre ele nime nu stia nimic...
eu nu cunosc firma milo de aceea nu o comentez.
problema este ca in fiecare tara sint anumite firme preferate si altele mai putzin chiar aproape necunoscute.
asta nu tine etit de calitatea produsului cit de interesele comerciantului care doreste sa promoveze produsele firmelor la care cistiga mai bine.
asa se face ca in germania betze ca free spirit sint cam necunoscute pe cind firma fox si pelzer este foarte la moda...(in domeniu de corturi saci paturi...sint chiar buni)
alte firme care in germania sint foarte bine vindute (cotate) nu le-am vazut deloc in ro
mai exista "slabiciunea"de a copia tot ceea ce e "englezesc" si da a le face super produse.din pacate realitatea e cu totul alta si nu tot ceea ce vine din anglia e bun.si aici trebuie luat in considerare stilul fiecaruia de pescuit,si Sculele "ce i se potrivesc fiecaruia
mai exista in romania o competitzie intre pescari,de a avea care mai de care scule mai "lucitoare" si mai scumpe...oare chiar e nevoie?
credetzi ca diferentza de pret este justificata?
nu sint adeptul "oboarelor",eu personal am scule scumpe dar tot nu intzeleg diferentza intre balista si ventura (aprox 200e),cum nu inteleg diferentza intre porsche si ferarri conduse intre blocuri.
oricum ceea ce se observa din nou pe acest forum este lipsa postarilor la subiect (pescuit) si multimea de postari ....
asta explica si de ce anumitzi membri au renuntzat la a mai scrie (ma refer la Bruno si cei ce scriau acu 2 ani)
aparind in schimb noi membri cu o multzime de postari (un adevarat record) care din pacate nu sint la subiect (sau in nr foarte mic)
oricum ,vine iarna si lumea va fi mai "activa"aici si vom avea ocazia sa savuram din nou din experientza dobindita peste vara ,a celor care sint nemultzumitzi de rezultatele avute la bomba