Ce stiti despre???
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
-
- member
aia din revista la nebuna aia in magazin nu-mi place mie daca merg pe sovata maine te sun
am aflat de la fly BRAVO MA. de ce nu la-i chemat si pe el ti-a fost frica

am aflat de la fly BRAVO MA. de ce nu la-i chemat si pe el ti-a fost frica

adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
-
- member
Ce frica ma?..n-avea nici o sansa,la trigga nici o trasatura in doua zile,la 3d doua trasaturi si capturile toate numai la s&q cu stropeala de ceva..nu iti zic
si numai peste mare 9kg 10 kg si de astia de 5 , 6,asa ca el cu nutra era spectator
!Da acuma serios vorbind nu a zis ca nu mai iese anul asta?...da cred ca tot mai facem una mica toti..ca vine si coco de la dunare 

Crap daca nu prind un crap:)))
nu mai fac nici o iesire anu asta tra sa-mi iau bete prima data si apoi vorbim .recomanda-mi ceva
sau iau milo
ce stropeala ai folosit zi ma nu fii timid ca oricum nu-i spun lui cio.

ce stropeala ai folosit zi ma nu fii timid ca oricum nu-i spun lui cio.
adrian
_________
_________
-
- member
-
- member
-
- member