monturi crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Rigidul are efectul de autointepare mai mare de cit cel textil. Asta din simplul fapt ca e rigid.Sionut scrie:pun si eu o intrebare :
exista anumiti factori care sa ne indice ce tip de fir(rigid sau textil) sa folosim la o montura ? sau se merge pe incercate ?
Multumesc
Textilul il poti folosii in apa cu plante subacvatice, se aseaza mai bine fata de cel rigid
-
- senior member
Daca intelegi ce trebuie sa faca o montura in apa,vei stii sigur ce sa alegi dupa ce pui mana pe fire indiferent ca e rigid sau moale.Sionut scrie:pun si eu o intrebare :
exista anumiti factori care sa ne indice ce tip de fir(rigid sau textil) sa folosim la o montura ? sau se merge pe incercate ?
Multumesc
APCR-CS CARPZONE
Chiar am vrut sa te intreb dupa poza din prima pagina daca nu-ti intra bila pe anou afectand miscarea pe d-rig, dar vad ca ai revenitcarprom scrie:![]()

Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
Cred ca este vb si de preferintele fiecaruia intre a folosi forfac rigid, combi sau soft, felul boiliesului de pe fir scufundator, pop-up sau semiflotant si tipul de montura.
Nu poti face un D-Rig cu fir textil moale, sau poti
Nu poti face un D-Rig cu fir textil moale, sau poti

Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
Arata-mi si mie o poza cu un D-Rig legat cu textil sa vad cum arata te rog. 

Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro