Red Mist

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 10 Ian 2008 21:37

ai dreptate Cristi dar credeam ca stim cu totii sa folosim markerul si sa lucram cu lanseta de marker!?!?
Carpfishing... A way of life!

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 10 Ian 2008 21:41

CristianSurdu scrie:Cam la asta m-am referit si eu..... 8)
Dupa ce am "citit" cu markerul structura unde pescuiesc, imi pun semne pe nailonul mulinetelor si scot markerul.
Eu nu stiu ce nu va place folosirea elasticului inelar pus pe tambur, si care franeaza firul cand ai ajuns la distanta cuvenita! :shock: Asa nu mai trebuie sa recuperezi cei cativa metri cu care ai depasit semnul textil, si sa aduni jumate din iarba de pe fund pe montura. Iar la nadit ( nu am spod special, dau cu un bat mai solid) folosesc plin de incredere stop-clipul de pe tambur. Nu se intampla nimic rau, si arunc mereu FIX la aceeasi distanta. O fi gresit, dar...m-am obisnuit asa. ;-)
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 10 Ian 2008 22:19

Profesore, o stii pa'ia? fiecare cu a masii ;-) :D

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 10 Ian 2008 23:15

[
Eu nu stiu ce nu va place folosirea elasticului inelar pus pe tambur, si care franeaza firul cand ai ajuns la distanta cuvenita! :shock: Asa nu mai trebuie sa recuperezi cei cativa metri cu care ai depasit semnul textil, si sa aduni jumate din iarba de pe fund pe montura. Iar la nadit ( nu am spod special, dau cu un bat mai solid) folosesc plin de incredere stop-clipul de pe tambur. Nu se intampla nimic rau, si arunc mereu FIX la aceeasi distanta. O fi gresit, dar...m-am obisnuit asa. ;-)[/quote]

si cind itzi tzrage pestele cum itzi mai ia fir daca ai elastic?

daca markezi firul (cu atza) cind vezi ca trece semnul de inele frinezi usor cu mina si nu mai pleaca mult fir de pe mulineta.oricum itzi trebuie ceva fir sa culci linia binesi sa nu itzi faca firul burta.daca vrei sa dezvoltzi subiectu fa un nou topic

Scrie răspuns