Speedy Carp , barcutza nadire
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
- boosterman
- veteran
Astazi am fost cu barcuta pe raul Suceava sa o probez! As fi vrut initial sa merg pe o balta din jurul Sucevei dar fiind toate inghetate n-am avut ce face. Vreau sa spun ca merge beton! Am mers contra curentului, care a fost destul de mare, mult peste 200 de metri, chiar cu lejeritate. N-am scos inaritele pentru ca mi-a fost frica, apa fiind involburata, dupa ploi aducand multa mizerie, dar viteza cred a fost suficienta ( e totusi o barcuta pentru pescuit ). Am observat ca barcuta se comporta (cel putin pe apa curgatoare) mai bine cand este incarcata, goala fiind usoara mergea mai greu impotriva curentului. In concluzie ma declar foarte multumit de achizitionarea barcutei, chiar daca la inceput am fost reticent in utilizarea barcutelor in pescuit. De aceea tin sa multumesc tuturor celor care m-au incurajat, intr-un fel sau altul, in achizitionarea barcutei. 

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
- boosterman
- veteran
Multumesc mult. Sustin si eu ca viteza este suficienta. Daca astazi plina ochi cu boabe de porumb a mers destul de bine contra curentului sunt convins ca pe o balta, unde nu sunt curenti merge SUPER!M@tr|x| scrie:Eu zic ca nu are rost sa scoti protectiile elicelor, viteza care o are este suficienta.

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
In urma a 2 partide de pescuit in care am folosit speedy carp-ul pot sa va informez urmatoarele:boosterman scrie:Multumesc mult. Sustin si eu ca viteza este suficienta. Daca astazi plina ochi cu boabe de porumb a mers destul de bine contra curentului sunt convins ca pe o balta, unde nu sunt curenti merge SUPER!M@tr|x| scrie:Eu zic ca nu are rost sa scoti protectiile elicelor, viteza care o are este suficienta.
- autonomie: 13 drumuri la 150 m(acumulatorul nu era nou si am vrut sa il probez) si 16 drumuri la 150 m( baterie noua care inca nu avea probeme de energie)
- a functionat pana la aproximativ 350 m( si mai mergea insa nu era balta atat de lata)
- o viteza redusa cand cuvele nu sunt incarcate
- ca o recamdare personala - elicele ar trebui sa fie cu 3 pale si nu cu doua si in nici un caz sa nu scoata protectia antibradis
- are sistem fail safe
- cuvele sunt mai mult decat incapatoare
Concluzie : nu imi pare rau ca am dat banii pe el si nu pe alt model
greu de intins firul?eu cand duc tin firul cu mana asta e una iar a2a cand ma apropii sa dau drumul la nada si ac pun picapul la mulineta si sa vezi ce intins e firulM@tr|x| scrie:Singurul lucru care ma deranjeaza este acela ca este greu de intins firul deasupra apei. Mai ales daca sunt vreo 200m.

sau te referi la altceva?
.
Din mana nu mai stiti sa aruncati?

Re: .
din mana aruncam noi alteleCristianSurdu scrie:Din mana nu mai stiti sa aruncati?![]()
![]()

scz pt off topic