eh...de asta nu l-am vrut eu la momentul in care mi-am luat skypod :(dan-h scrie:Solarul parca e prea stralucitor , parca locul lui nu e pe balta
Sfat achizitie sky pod Fox
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pescuitul este un viciu!
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
Nu ne nastem cu vicii ci le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii.Paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci
in 3 ani de cand il am am pescuit non-stop cu el 12 din 12 (luni) ,normal ca dupa o anumita perioada sa cedeze dar totusi costa 300 si de eurozoli1964 scrie:vladut mateianu a scrisvladut pune la socoteala si de cite ori iesi intrun an fata de persoanele obisnuite.Depinde. Al meu a cedat mai repede.....dar l-am reparat, ca sunt roman !

@dan-h
felicitari pt achizitie in caz ca te-ai hotarat

Solarul a fost recomandat cam de toti meseriasii asa ca ce sa mai zic , am dat deja comanda pt. el Pacat ca nu l-au vopsit negru sau alta culoare mai discreta , e prea strident pe malul apei . Astept sa-l vad si sa-l ud la prima iesire pe malul apei cu multa palinca . Aviz amatorilor ....... 

Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
- mario_kempes10
- senior member
- ghitighiusan
- veteran
- luigino2005
- junior member
Sa-l stapanesti sanatos si sa-ti dea multe satisfactii.dan-h scrie:Solarul a fost recomandat cam de toti meseriasii asa ca ce sa mai zic , am dat deja comanda pt. el Pacat ca nu l-au vopsit negru sau alta culoare mai discreta , e prea strident pe malul apei . Astept sa-l vad si sa-l ud la prima iesire pe malul apei cu multa palinca . Aviz amatorilor .......
- ghitighiusan
- veteran
M-ai amenintat pan-acu' de vreo doua ori si...nimic !dan-h scrie:Ghiti
sper sa-l udam macar de vreo doua ori

GHITI BAITS
http://ghitibaits.ro/
http://ghitibaits.ro/