m-class

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
florin-v
member

Re: m-class

Mesaj de florin-v » 09 Oct 2007 09:09

sebas scrie:Ai dreptate Chiqui dar recunosc ca si Laurentiu are daca a fost sincer cu chestia cu plictiseala pe forum,dar oricum nu conteaza si noi si voi s-a fim sanatosi si s-a dea domnul s-a prindem toti cu teava,cu trestia de zahar si cu chestii scumpe si super grozave de care ma indoiesc ca demonstreaza ceva despre un pescar.
Adica sunt convins ca nu-l ajuta cu nimic faptul ca are titan si kevlar in compozitie,la fel se prinde si cu tevi de niro,chinezesti,ardenelesti,insula papua,s.a.m.d.;
Asta-i ca chestia cu masinile citeodata,daca nu ai un bmw nu esti in rind cu satul si te vorbeste lumea.
Eu recunosc ca ma ocup mai mult de ''coarse-fishing'' si tot ce pot s-a spun ca nu e asa de important pretul unei scule,exista calitate si super calitate si la bete medii-modeste lucru pe care eu l-am observat.
Am niste prieteni englezi si nu toti au scule ptr.ca nu vor sa arunce cu bani nu ca n-ar avea,doar unul umbla cu scule si asta ptr.ca este sponsorizat de firma respectiva si ca atare este ob ligat s-o faca.
(na-ti vrea s-a stitzi parerea lui particulara despre acele ''scule''.
Eu i-am promis s-o uit. :D
Acest bat despre care vorbeam nu stiam mai nimic despre el,l-am probat,doar vreo 2 zile,si deocamdata pot spun ca este fabricat excelent,arata a scula si se comporta ca atare.
Am observat ca in drill este mai mult decit excelent,cu o senzatie de siguranta si cu o curba f.progresiva.Din pacate chiar daca are 2,90 si 3,5 lb. nu am aruncat cu el f.departe,chiar arunc mai departe cu shakespeare-le mele care sunt de 2,60 si 2,5 lb.
Dar impresia momentana este buna spre f.buna mai ales ca am vorbit cu unul dintre sponsorizatii firmei M-class in Spania,si a fost sincer si mi-a marturisit ca sunt bune spre f.bune si asta impresie de pescar.
Hai ca am lungit-o
salutari
fratioare parerea mea despre tine este nula si sa-ti spun si de ce:
in primul rand prietenii tai trebuiau sa-ti spuna de la inceput despre batul tau dar nu au spus nimic pentru ca nu-i ai, astfel ai apelat la forum iar cand ai constatat ca esti..... mai esti si fudul.
in al doilea rand crezi tu ca TIM PAISLEY, LEO, KEN SI ALTII consacrati ar putea fii prietenii cu tine si sa-ti impartaseasca parerile lor negative in legatura cu anumite produse pe care le folosesc de unde isi iau bani pe masura vanzariilor??? niciodata nu ar face asa ceva nene.....tot ce ar putea sa o faca si o fac este sa imbunatateasca produsul nu sa-l strice.
in al treilea rand ce trebuia sa-ti spuna cel de la 'mila" ca este un bat prost si sa nu-l cumperi??? a lu asta este bun a lu' ala este prost, cat de penibil esti bah capsuna in ceea ce scrii.
legat de carbon titan si ce mai scrii tu pe acolo ca nici nu stii ce sunt afla din carti si de la pescari ca sunt si de imagine dar si inbunatatesc pescuitul. si ca sa-ti dau un exemplu pe vremea lui Ceasca pescuiam cu Germine de 2,10m si mulinete delfin8 luate de la rusi (nu stii tu de astea) si din 10 trasaturi reuseam sa pun pe mal maxim 5-6 pesti, de ce? ca nu ma ajuta batul, nu puteam sa-l trag de pe fund , mulineta nu avea forta si multe altele de care tu nu ai habar, spaniol de pescuit tauri ce esti!!!
si multe altele ar mai fii despus legat de persoana ta dar si asa am pierdut o gramada de timp cu tine pe care nu-l meritai dar cu ocazia asta vad si ceilalti cat de super persoana esti tu in pescuit si nu numai!!

aaaaa stai ca uitasem daca stai atat de mult pe net si la pescuit capsunile cand le mai culegi???

sebas
member

m-class

Mesaj de sebas » 09 Oct 2007 12:32

.....................................
Ultima oară modificat 27 Aug 2008 03:27 de către sebas, modificat 1 dată în total.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 09 Oct 2007 14:00

nu am inteles nimik din topicul asta :-?
am vazut doar ceva rautate la unii, si apropo daca sebas prinde sau culege capsuni in spania cu ce va deranjeaza pe unii din voi? capsunarii o duc mai bine acolo decat romanii care stau si culeg scobitori ;-)
@sebas
trebuie sa vi mai des pe aici pe forum :mrgreen: ca sa te obisnuiesti cu baietii ,asa am fost si eu la inceput pe aici da ce sa-i faci ? asa e romanul ,1 bun si 5 nesimtiti :mrgreen:
fire intinse si kkt pe bete ..Razvan :mrgreen:

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 09 Oct 2007 14:28

ia zi tata ai citit toate postarile ca sa vorbesti? apropo tu pe plaiurile ale cu ce te ocupi?

sebas
member

m-class

Mesaj de sebas » 09 Oct 2007 14:28

.....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 06:15 de către sebas, modificat 1 dată în total.

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 09 Oct 2007 15:02

Hai ca s-a ajuns prea departe..parerea mea ramine aceeasi..Milo sunt inca necunoscuti in lumea lansetelor de crap.Mai pun o singura intrebare si cu asta nu mai postez la acest subiect:Sebas,ai cerut o parere despre acel bat..eu ti-am raspuns(din pct meu de vedere),ce te-a suparat defapt?..vroiai sa iti spun ca e un batz super chiar daca nu cred asta?...ok..cum am spus mai sus..nu mai postez la acest subiect..multumesc si FIR INTINS tuturor!
Crap daca nu prind un crap:)))

sebas
member

Shobak Carp

Mesaj de sebas » 09 Oct 2007 15:30

....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 06:15 de către sebas, modificat 1 dată în total.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 09 Oct 2007 18:52

florin-v scrie:ia zi tata ai citit toate postarile ca sa vorbesti? apropo tu pe plaiurile ale cu ce te ocupi?
am citit absolut toate postarile stai linistit si chiar imi permit sa-mi dau cu parerea despre unii-altii ;-)
cu ce ma ocup?
am o familie,2 fete de crescut,merg la servici (la cules de ciuperci),fac boilies si in incheiere strainii m-au invatat ceva ..BUNUL SIMT.... ;-) fire intinse si numai bine
Razvan

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 09 Oct 2007 19:13

chiqui2k4 scrie:Daca taceai filozof ramaneai. Ma refer la tine Sebas. Vezi ce se intimpla daca nu-ti iei bete de firma:CENTURY,HARRISON... .S-au cred ca ai gresit forumul.Aici daca nu ai bete scumpe si nu participi la concursuri nu esti pescar.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,si daca au toti century,harrison etc etc ,material de jdemii de euro tot nu-s in stare sa iasa campioni mondiali ,la ultimul CM au iesit pe 2,poate daca isi vor lua scule mai ieftine or castiga si CM :mrgreen:

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 09 Oct 2007 19:43

@razvan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asta a fost tare,da si 5 pagini de topic pt niste bete de care nu prea a auzit mai nimeni e si mai tare :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: da-ti tare fratilor ca e loc pe server la greu.

Scrie răspuns