MERITA CUMPARAT !?!

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 01 Noi 2007 12:48

mattrriixx scrie:Uite aici o bijuterie ! Pret mare dar...calitate.

http://www.anglingdirect.co.uk/catalog/ ... cts_id=754
serviciile de dupa cumparare lasa de dorit ,in belgia toti vor sa scape de ele din cauza asta ,am avut si eu una de la angling technics dar modelul cel mai mic ,am trimis-o in anglia pt baterii noi si sa-i faca o revizie( iar anglia e la 2 pasi de belgia )mi-am primit barca inapoi exact dupa 5 luni :evil: dupa care am si bagato la vanzare ,in plus de asta consuma foarte rapid bateriile iar stabilitatea in apa pe valuri e fragila un lucru e sigur pt mine ...never ever english boats..........

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 01 Noi 2007 12:59

[quote="razvan111272"] ...never ever english boats..........[/quote]
Suparat, mi-s Doamne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!
Tot nemtii, saracii... ;-)
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 01 Noi 2007 13:02

teacher64 scrie:
razvan111272 scrie: ...never ever english boats..........
Suparat, mi-s Doamne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!
Tot nemtii, saracii... ;-)
5 luni am albit si cand mi-avenit barca si mi-a mai cerut ala 130 de euro a iesit scandalul de pe lume pt ca el imi zisese propiu zis 1 luna maxim pana la urma nu i-am platit decat 80 de euro iar restul sa se descurce cu firma respectiva ca altfel ii fac o reclama pe net de nu se vede

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 01 Noi 2007 15:09

Razvan: ai zis ca ai pe barcuta ta un sonar Humminbird rf15, ma rog, senzorul e modificat pentru distanta mai mare, nu? Cum e realizat practic? S-a scos traductorul si electronica aferenta din "ratusca" originala si s-a atasat barcutei?Cum? Alimentarea e tot de la acumulatorul care alimenteaza si motoarele? Nu da interferente? Nu de alta, dar vreau sa comand si eu un sonar din asta si trebuie sa stiu la ce sa ma astept! Mersi!

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 01 Noi 2007 16:15

@teacher
am sa fac cateva poze sa le postez aici ,numai asa poti vedea ce a facut ala ,poate eventual si un filmulet de cateva secunde

M@tr|X|
veteran

Mesaj de M@tr|X| » 01 Noi 2007 16:30

razvan111272 scrie:
mattrriixx scrie:Uite aici o bijuterie ! Pret mare dar...calitate.

http://www.anglingdirect.co.uk/catalog/ ... cts_id=754
serviciile de dupa cumparare lasa de dorit ,in belgia toti vor sa scape de ele din cauza asta ,am avut si eu una de la angling technics dar modelul cel mai mic ,am trimis-o in anglia pt baterii noi si sa-i faca o revizie( iar anglia e la 2 pasi de belgia )mi-am primit barca inapoi exact dupa 5 luni :evil: dupa care am si bagato la vanzare ,in plus de asta consuma foarte rapid bateriile iar stabilitatea in apa pe valuri e fragila un lucru e sigur pt mine ...never ever english boats..........
Oricum raman la "carplounge", este chiar ceea ce imi trebuie. ;-)
Razvan Grindean
- carp addicted-

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 01 Noi 2007 16:59

cablul de alimentare in prima poza ( sa nu radeti de mine ca eu si electronica nu santem prieteni buni :mrgreen: :mrgreen: )
Imagine
poza a2a,comutatorul on-off al fishfinderului
Imagine
poza a3a , sub plastelina aia se afla chipul din acea broscuta
Imagine
poza 4,ansamblul
Imagine
poza 5,asa o idee c-am,cum a fost conceputa barcuta
Imagine
si aici un filmulet
Imagine

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 01 Noi 2007 17:58

Matrixx..bine ca te-ai hotarit :lol: ..si ai facut si alegerea buna ;-) !
Crap daca nu prind un crap:)))

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 01 Noi 2007 19:14

Ok, mersi mult, Razvane, m-am cam lamurit! De curiozitate: servo-ul ala ( din poza1) care actioneaza 2 intrerupatoare, ce comanda? Barca ce fabricatie e? Vad ca receptorul e Robbe, Futaba, 8 canale si ai si doua regulatoare profi pentru motoare! Scula adevarata... :D Ce baterie ai si cam cat tine?
Cand imi soseste si mie fishfinder-ul comandat, am sa ma apuc sa-i fac si eu modificarile pentru marit raza de actiune si voi publica aici schema electronica si poze, ca sa poata sa-si faca oricine e interesat modificarile.

Mattrix: felicitari, cand o "udam?" ;-)

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 01 Noi 2007 19:37

servo-ul ala foloseste la lumini,am 4 leduri + si un bec mai mare ,bateriile sant graupner si ma tin 1 ora una,am 2 baterii in barca cand una e goala schimb comutatorul pe cealalta si merg mai departe, o chestie bine vazuta ca sa nu ramai cu barca in mijlocul baltii :-) ,barca nu are o marca speciala e facuta de un belgian cu denumirea BIG DROOPER,full option 1500 euro dar se poate si mai ieftin facuta in functie de cererea clientului

Scrie răspuns