rodpod solar globetrotter
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cotelici
- veteran
Despre Globe Trotter nu am afirmat ca este o nasolie.Am afirmat ca dupa parerea mea Sky Pod ii este superior.flycarp scrie:@dan cotelici
"este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu....." .esti complet pe dinafara.nu spune nimeni ca sky pod e naspa sau nu are calitati dar de aici si pana la a spune ca globetroterul e o nasolie.....mai bine nici nu iti scriam nimic dar nu m-am abtinut![]()
voicua scuze ca ti-am folosit vorbele,nu ne cunoastem dar daca ne vom vedea vreo data dau o bere![]()
Nu ma intereseaza scuzele, berea si nici sa te cunosc pentru ca nu inteleg motivele tonului tau agresiv!
Second BEST is FIRST loser
-
- member
Solar tackle
Buna. Daca e vb de solar as intreba si eu ceva :-) Nu stie cineva un magazin sau website de unde se pot comanda indicatoare si suporturi solar pt lansete ?
Mersi
Mersi
Solar tackle
Buna. Daca e vb de Solar as intreba si eu ceva. Nu stie cineva un magazin sau site web de unde se pot comanda
suporturi pt lansete solar si indicatoare?Mersi
suporturi pt lansete solar si indicatoare?Mersi
-
- senior member