Fox Warrior VS Prologic Tournament VS KKarp Eternity

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Cimpan Razvan
member

salutare

Mesaj de Cimpan Razvan » 16 Feb 2009 14:43

de ce nu incerci si shimano beastmaster ldl sunt extraordinare calitate pret excelenta :lol: ;-)
peste mare peste mic hai la mine pe carlig :)

claudiu77
member

Mesaj de claudiu77 » 16 Feb 2009 20:23

marius.tim scrie:
claudiu77 scrie:
boby buzatu scrie:fox worrior elite de 3,90 se face doar in varianta 3,25 lb,asa ca nu prea merge sa le comparati cu bete din alte categorii...am avut fox-urile si pot spune ca sunt niste lansete usoare,placute in drill,dar limitate dpdv al distantei(personal nu am depasit 120-125 m)
mai sint si alte variante...... ;-) http://www.foxint.com/catalogues-produc ... section=17
chestia cu distanta e relativa ....depinde de mai multi factori......
Chestia cu distanta nu e de loc relativa,e o ecuatie cu raspunsul in alta gama de lansete.Dar asta nu se cunoaste din experienta tastaturii,dind note lansetelor dupa ce citesti ce scriu altii pe forum ci pierzind ore pe malul apei cu diferite tipuri de lansete si mulinete,incercind toate vartiantele pentru ca mai apoi sa ceva cunostinte legate despre o anumita lanseta.Apropo asta e valabila si la swingere........ :lol: :lol: :lol: :lol:
ce nu ai inteles ca sa iti traduc? :lol: http://www.foxint.com/catalogues-produc ... section=17 cam asta e gama elite...
daca vrei ne intilnim in 21 martie la Sacel http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic7538.html sa vedem care cum "tasteaza" ;-)
respecte
CS Ovidius

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 16 Feb 2009 21:05

filica scrie:de multe de care nu ai auzit ai sa auzi de acu incolo.chuburile sunt facute de firma GREYS,vorbele de prin spate spun ca sunt aceleasi cu vestitele prodygy+,ultimile fiind mai bine lacuite.sunt bete care de vreo cativa ani detin in anglia si irlanda titlul de "BEST SELLER",fiind cel mai bine vandute ,varianta "outcast"tinand de asemenea titlul de "BEST IN TEST" de peste 2ani,in brosura FISHTEC.aceasta brosura se distribuie impreuna cu majoritatea revistelor de crap din anglia.Chuburile de pe piata din vest sunt SNOOPER,OUTCAST(modelul dinainte de 2008),OUTCAST+5o(dupa 2008),VANTAGE(ultimile).baza acestor bete pleaca dinainte de1880,cand un nume HARDY fabricant de arme de foc schimba o parte a fabricii sale in fabricarea de produse de pescuit.sunt cei care au facut primele bete cu profil hexagonal din bambus inca din 1880,in timp ce multi altii pescuiau dupa 100ani(1980)cu bete de bambus normal,mufate.in 1999 HARDY ia GREYSUL iar in 2005 sub acelasi patent apare CHUBUL.Tehnologia le permite sa faca pe langa bete de pastrav renumite,bete de match(renumitele Marksman),de feeder,de crap si piese pt formula 1.sper ca acu stii ceva despre CHUB.
http://www.youtube.com/watch?v=lsh87axrgkk
TE SALUT! ;-)
filica
....am mai invatat ceva in viata ;-) ai tot respectul meu pentru postarea ta
Crap Livada 10 kg
TGM Carp Team

Neamtul
maniac

Mesaj de Neamtul » 16 Feb 2009 21:32

@Cimpan Razvan,am studiat putin si BeastMaster-ul,chiar azi l-am re-examinat dar am ajuns la verdictul de saptamana trecuta:NU MERITA.
E greu,are inele mici,mandrina prea mica si,sincer,e urat(da,stiu,adevarul doare).In poza de pe Totalfishing arata super.Chiar am vrut sa comand anul trecut 3buc,dar ma felicit ca n-am facut-o.
M-am uitat si la SpeedMaster.Imi place blancul,e finisat foarte bine,dar mi se pare mie sau inelele sunt prea mici ptr. a fi o lanseta de distanta,cu toate ca scrie pe ea 3,90m/3,5lbs Long Range.Chiar nu-mi plac inelele,arata ieftin.As lua SpeedMaster ptr. finisajul blancului,dar nu cred ca merita mai mult 400lei,dar preturile din magazin ne sunt bine cunoscute.Mai repede as lua Prologic Tournament sau Warrior Elite dar,totusi,inca pastrez pe lista si varianta Shimano si Daiwa.
Mai am timp sa ma decid pana joi-vineri.

Intrebare ptr. baietii din Timisoara:Aveti careva Prologic Tournament?Joi sau vineri vin la Timisoara si as vrea sa vad cu ochii mei cum arata aceasta lanseta.Am fost la Clubul Pescarilor,dar aduc doar la comanda si in alta parte n-am gasit.Poate ma puteti ajuta careva cu o intalnire scurta intr-o parcare la Metro,Real sau Praktiker,sa vad si eu cum arata aceste lansete.? :roll: :D
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.

edibss
member

Mesaj de edibss » 17 Feb 2009 19:28

nu gasesti in tm Prologic Tournament eu nu am vazut
Imagine

luigino2005
junior member

Mesaj de luigino2005 » 17 Feb 2009 21:57

Si eu iti recomand CHUB OUTKAST.Daca ai ocazia sa le vezi nu strica ;-) .Dupa aia te decizi tu.
No Biiiip....No Partyyy.Imagine C&R

Neamtul
maniac

Mesaj de Neamtul » 17 Feb 2009 23:08

Sunt foarte scumpe Daiwele,ptr. buzunarul meu,dar 'ma manca' sa ma bag la un set.
Sincer,daca Speed Master ar avea inel de 50mm,as lua din astea,poate si pentru faptul ca-s mai ieftine.
Fox Warrior Elite sunt bune si ele.Sunt foarte moi,cel putin in comparatie cu Speed Master.
Voi ce parere aveti?Merita Emblem-urile?
Vreau sa va spuneti parerea fara sa tineti cont de pret.
Vreau un simplu raspuns la intrebarea "Care este mai completa?"
Vreau sa fie si frumoasa si puternica,dar sa aiba si o actiune care sa-ti permita un drill spectaculos.
Am inteles ca,Daiwa Emblem,cu toate ca are 3,75lbs ar avea o actiune rapida,care ajuta in lupta cu pestele,din cate inteleg. :roll:
Voi ce ati lua?E superior Emblem celorlalte doua competitoare?
Mai scrieti ca inca nu sunt hotarat,mai am ~ 1 zi pana cand trebuie sa ma decid. :shock:

marius.tim
veteran

Mesaj de marius.tim » 18 Feb 2009 07:48

claudiu77 scrie: ce nu ai inteles ca sa iti traduc? :lol: http://www.foxint.com/catalogues-produc ... section=17 cam asta e gama elite...
daca vrei ne intilnim in 21 martie la Sacel http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic7538.html sa vedem care cum "tasteaza" ;-)
respecte
Sorry deja sint casatorit...cauta altul. ;-) ;-) ;-)
Team Select Bait Romania

Neamtul
maniac

Mesaj de Neamtul » 18 Feb 2009 13:54

Vineri ma duc sa dau comanda la lansete...
Inca nu m-am hotarat ce sa cumpar.Daca renunt la Emblem,raman pe lista urmatoarele:
Speedmaster
Warrior Elite
Tribal A
eventual Beastmaster
Pana la urma trebuie eu sa aleg ce-mi place mie,stiu.
Dar,totusi,mai scrieti ca voi ati vazut si folosit mai multe lansete decat mine.Imi trebuie argumente solide pro&contra.
Am spus ca vreau o lanseta care sa fie capabila sa lanseze departe,dar asta nu inseamna ca vreau sa si pescuiesc la distanta de peste 100m.Vreau doar sa fie capabila de astfel de performante.Deci,dpdv. a calitatii,fara sa luati in calcul factorul 'distanta' si 'pret',voi ca ati alege din modelele mentionate de mine si dece?
Nu vreau sa veniti cu idei din astea "dute si testeaza-le".Vreau doar sa stiu ce ati alege voi.
Eu urmaresc o sa cumpar o lanseta universala de calitate:distanta,inele,finisaje,blanc,actiune,placerea drill-ului,elasticitate.
Care-i treaba cu Daiwa Emblem de 3,75lbs?E par de rosii sau lucra bine in drill?Eu voi avea ocazia doar sa le studiez in magazin,deci n-am de unde sa stiu ce poate fiecare.
Haideti,scrieti cat mai mult despre toate produsele mentionate,ca timpul se scurge si trebuie sa iau o decizie. :shock: :-(

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 18 Feb 2009 14:55

Mai asteapta , sunt sigur ca in primavara aceasta vor aparea modele noi si s-ar putea sa iti para rau , spre exemplu eu as cumpara Speedmasterul daca ar aparea cu inel de 50 ( imi place V2-ul dar e scump acum si sunt in plina criza :D ) . De asemenea am vazut in maini pricepute Fox-ul Elite( pacat ca nu are talonul imbracat :D ) lansand la peste 140 m cu plumbi de 100-120 g si aducand pe mal crapi de peste 10 kg .