ce inseamna: fara protector inarita,<voicua scrie:Boosterman,am sa-ti dau cateva specificatii tehnice extrase din instructiunile de utilizare:dimensiuni_680mm x490mm x250mm;greutate_8,5 kg cu telecomanda si baterii;declansatoare_2 buc.independente;capacitate nada_2x2 kg;viteza max._100m\min fara protector inarita,60 m\min cu protector;sistem electric_12 V DC;raza de actiune_500-1000 m,in functie de vreme si relief;semnale luminoase_2 in fata,2 in spate,1 lateral rosu,1 lateral verde,4 pt.afisarea starii de incarcare a bateriilor;telecomanda radio_6 canale,40 MHz;propulsie_2 buc.elice,fara intretinere;acumulatoare_acumulator cu acid 12 V 10 Ah ptr.barcuta,baterii reincarcabile Ni-MH AA 1500 mAh 1,2 V ptr.telecomanda;durata de functionare_2 ore cu viteza max.
Nr meu tel.il ai pe privat.
Carponizer LIVE on Lacul Tarnita (Cluj)
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
APCR-CS CARPZONE
Elicile au o tabla perforata ca protectie anti-bradis si sa nu-ti prinda firele la mers inapoi. Cu protectia pusa, barca merge mai incet. Protectia se poate scoate daca nu e iarba in balta si castigi viteza.George-Alexandru scrie:[ce inseamna: fara protector inarita,<
Intra pe www.carplounge.de si vezi acolo un filmulet de prezentare, inclusiv cu filmari subacvatice.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
- senior member
-
- senior member
acestea sunt datele de la ce/a nemteasca ?voicua scrie:Boosterman,am sa-ti dau cateva specificatii tehnice extrase din instructiunile de utilizare:dimensiuni_680mm x490mm x250mm;greutate_8,5 kg cu telecomanda si baterii;declansatoare_2 buc.independente;capacitate nada_2x2 kg;viteza max._100m\min fara protector inarita,60 m\min cu protector;sistem electric_12 V DC;raza de actiune_500-1000 m,in functie de vreme si relief;semnale luminoase_2 in fata,2 in spate,1 lateral rosu,1 lateral verde,4 pt.afisarea starii de incarcare a bateriilor;telecomanda radio_6 canale,40 MHz;propulsie_2 buc.elice,fara intretinere;acumulatoare_acumulator cu acid 12 V 10 Ah ptr.barcuta,baterii reincarcabile Ni-MH AA 1500 mAh 1,2 V ptr.telecomanda;durata de functionare_2 ore cu viteza max.
APCR-CS CARPZONE
-
- senior member
- boosterman
- veteran
voicua scrie:Boosterman,am sa-ti dau cateva specificatii tehnice extrase din instructiunile de utilizare:dimensiuni_680mm x490mm x250mm;greutate_8,5 kg cu telecomanda si baterii;declansatoare_2 buc.independente;capacitate nada_2x2 kg;viteza max._100m\min fara protector inarita,60 m\min cu protector;sistem electric_12 V DC;raza de actiune_500-1000 m,in functie de vreme si relief;semnale luminoase_2 in fata,2 in spate,1 lateral rosu,1 lateral verde,4 pt.afisarea starii de incarcare a bateriilor;telecomanda radio_6 canale,40 MHz;propulsie_2 buc.elice,fara intretinere;acumulatoare_acumulator cu acid 12 V 10 Ah ptr.barcuta,baterii reincarcabile Ni-MH AA 1500 mAh 1,2 V ptr.telecomanda;durata de functionare_2 ore cu viteza max.
Multumesc mult

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
-
- senior member
aha exact asta vreau sa fac si eu,sa vad cu ce motoare este echipata,si daca sunt slabute vreau sa/i pun ceva mai puternic eventual sa trec de la eliciile in doua pale la cele in trei pale,dar trebuie vazut mai intai ce diametru maxim de elica suporta locasul.plus bateria si mai vad euraducu scrie:Nu e barca nemteasca,e barca "noastra" dar s-au adus niste imbunatatiri la ea.George-Alexandru scrie:ca la asta a noastra stiu ca are acc de 7,si raza e data 2oo de metri dar cine o are am inteles ca a duso pana la 300 si ceva fara probleme.

APCR-CS CARPZONE