Avertizori Sert vs. Cormoran
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Neavand experienta cu senzori si swingere ma ingrijoreaza urmatorul lucru: la acesti senzori Cormoran, swingerele Cormoran se pot conecta direct la senzori, namaifiind nevoie de acel suport care se prinde sub senzor. In urma unei trasaturi, swingerul se ridica in urma ridicarii lansetei de pe suport, apoi brusc cade si loveste de tija suportului pe care este montat senzorul fortand astfel senzorul (tija swingerului este prinsa direct de senzor). Ma cam ingrijoreaza acest lucru si poate imi dati voi ceva idei de a mai ameliora acest impact al tijei swingerului cu tija suportului (eventual ceva burete pe tija suportului, nu stiu).
Rog pe cine are idei pentru ameliorarea impactului sa le impartaseasca cu noi toti.
Multumesc,
Catalin.
Rog pe cine are idei pentru ameliorarea impactului sa le impartaseasca cu noi toti.
Multumesc,
Catalin.
pai ashtia poate n-au statzie....adica nu au nici un dispozitiv pt statzie, nici cu fir, nici radio.....
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
-
- junior member
daca au mufa, e clar
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
-
- junior member
Schimba-i,d-nule Catalin(swingerii) ca nu ai ce le face.Eu am achizitionat swingere no name,de la Trabucco,14,8 lei buc,cu suport de prindere sub avertizoare(sau pune bambine legate de suport).Cred ca este mai indicat decat sa-ti loveasca suportul,la loviri repetate ar putea sa-ti afecteze filetul de pe avertizor.catalin_marcu scrie:Nu ma lamureste nimeni cu ciocnirea swingerului de suport (vedeti mai sus postul meu)?
Merci,
Catalin.