Matrix....de ce "imi faci tu rau"? Ai postat filmuletele astea....si uite ca acuma......o sa-mi cumpar si eu una

. As fi vrut sa mai astept un an, insa, cu tot riscul de a "subrezii" o proaspata casnicie (4 luni)....vreau sa bag mana in buzunar si sa imi fac un cadou de iepuras.
Vorbind serios , sunt indecis. Prima reactie a mea a fost sa imi achizitionez un Carponizer ca al tau.Insa singurul lucru ce ma fac sa dau un pic inapoi, este garantia.In cazul in care, doamne fereste ai ceva probleme, faci un drum pana in Germania?
Asta e unul din motivele pentru care am deschis ochii si la varianta E.T.Speedy Carp.Si de fapt la orice varianta sa spun "romaneasca".Plus ca o varianta "romaneasca" este clar mai ieftina.
Stiu ca s-au umplut multe pagini despre subiectul asta pe forum, si sa nu ma intelegeti gresit.Chiar le-am citit pe toate.Totusi am nevoie de cateva sfaturi.
Insa pentru a concluziona un pic, intrebarea mea este urmatoarea:
1) Care credeti ca este varianta cea mai potrivita (raport pret/calitate )pentru achizitionarea unei barcute de la comerciantii nostrii de aici?