Echipament Camping - Cort, Pat, Scaun - Sugestii !!!

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 21 Feb 2008 13:03

Am lucrat si lucrez cu China si Taiwan.
Poti face orice produs cu brand-ul tau.
Surprizele vin dupa.......... :lol:
Second BEST is FIRST loser

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 21 Feb 2008 13:06

Dan Cotelici scrie:Am lucrat si lucrez cu China si Taiwan.
Poti face orice produs cu brand-ul tau.
Surprizele vin dupa.......... :lol:
:lol: Tot ce-i posibil, sanatate sa fie. M-am informat la unele magazine de profil, si am aflat ca intr-adevar produsele sunt facute in China, iar garantia acordata este 12 luni.
Am mai gasit pe net un filmulet, cu un pat de la Nash - Nomad Bedchair http://www.nashtackle.co.uk/Chairs-and- ... chair.html
http://www.youtube.com/watch?v=Lrc8yT_aFp4

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 21 Feb 2008 13:24

vladut mateianu scrie:Produsele de camping ale noastre vor avea 3 ani garantie, indiferent de locul unde sunt cumparate !
:roll:
Vladut, mare atentie! Daca vrei sa acorzi o astfel de garantie trebuie sa ai om la fabrica sa-ti faca receptia calitativa a produselor altfel........ va intepati.
Chinezu' cere 30% avans sa se apuce de productie si restul de 70% la livrare.
Partea cea mai "interesanta" apare dupa ce ai platit avansul... :shock:
Problemele legate de respectarea termenului de livrare, a calitatii, garantiei samd le sunt straine :cry: ....vei fi uimit de pe ce pozitie inteleg ei sa negocieze.... :roll:
M-am "luptat" 3 zile pe terenul lor doar pentru a obtine SWAP STOCK de 4%.
Second BEST is FIRST loser

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 21 Feb 2008 13:35

Daca intr-adevar se va acorda o garantie de 3 ani, dupa cum s-a afirmat mai sus si vor fi niste clauze de acordare de garantie si folosinta a produselor (clare, precise si nu se va urmari "aburirea clientului", in caz de defect) se vor castiga foarte multi clienti. Ca asa 12 luni, e putin, se duce omul intr-un an, 3 luni la pescuit, si restul timpului produsele sunt pastrate in camara, deci nici nu au cand sa se strice....pe cand 3 ani, e altceva.
Va fi ceva asemanator cu politica celor de la Kia (7 ani garantie, ei mai si mananca putin cu reviziile, alea alea). Ca comerciant e putin riscant, dar daca se stabileste un nivel de calitate precis, si acesta, in cele din urma este atins ... clientii vor fi numerosi, mai mult ca sigur. Asa ca, Succes !

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 21 Feb 2008 15:57

@dan cristian,
ce folosesc eu nu se potriveste cu pescuitul tau(sau cel putin asa cred). Eu pescuiesc in general partide de o noapte(overnighters se numesc aici si sunt foarte populare) si o data pe luna o partida de un weekend. Cortul meu e un Fox Stalker+winterskin. Pt mine nu se justifica un cort scump in schimb un sac de dormit 5 season extreme Fox isi merita toti banii. Daca faci partide de 5-7 zile sau mai lungi se merita investitia altfel ajungem la vorba lui Vladut.
Carpfishing... A way of life!

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 21 Feb 2008 21:20

@dan cotelici

Multumesc, asa este ! Din fericire am fost sfatuiti din timp si am luat masurile de rigoare, plus ca am avut si ceva "cunostiinte " la consulat.... ;-) Referitor la discount, iar ai dreptate.Ca sa obtinem un "amarat" de 2% trebuia sa ridicam comanda de la 200 buc la ...500 buc. !!!!! Per produs..... :oops:

@dan cristian

Nu am inteles ce neclaritati ai... :roll:

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 21 Feb 2008 22:39

nu va jucati cu china.ce e al lor e al lor si ei stiu de ce.interesele sint mari. :!:

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 21 Feb 2008 22:48

@vladut mateianu
Referitor la alte postari, pot sa zic un lucru sigur, cu mana pe inima : da, romanul este snob. Iar englezul este conservator
... detaliaza putin partea aceea cu snobismul romanilor si conservatorismul englezilor !
La partea asta nu prea am inteles, care-i treaba, asa ca, daca esti amabil ...

@mikecarp
aici produsele de camping Nash sunt foarte ocolite, datorita calitatii slabe si preturilor foarte mari
Intr-adevar, ai dreptate, practicam tipuri diferite de pescuit, dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare, pe ce s-a bazat afirmatia de mai sus !?!

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 21 Feb 2008 23:03

Ok, m-am referit la faptul ca romanul este dispus sa ofere 200 euro pe un pat doar ptr ca scrie JRC pe el(si de, e englezesc ! :D ), iar daca ar exista acelasi pat pe care ar scrie Wing Hong si ar costa 100 euro , acelasi roman l-ar considera de *****. Doar ptr ca este "chinezesc".
Asa ca, hai sa nu mai judecam asa usor lucrurile, au si chinezii partile lor bune... ;-)

Iar englezii, orice ai face, tot de la firme englezesti cumpara ! Bravo lor ! :D

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 21 Feb 2008 23:12

Ok Vladut, am inteles acum ce ai vrut sa spui in acel post (ma bagase putin in ceata, ce-ai spus referitor la insigna de VW, pe Dacie). Abia astept noua voastra gama, iar daca intr-adevar garantia va fi de 3 ani, o sa fie excelent :D . Cand ii dati drumul la site ?

Multumesc

Scrie răspuns