ave-am ncs dar le-am schimbat

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Tudor,il confunzi ! Hala cu junioru era Alex !tudor_crap scrie::
Luci_stan nu esti domnul ce a fost cu baiatul la concurs la livada ? aveai century ng atunci...????
Lucica, nu ma face ca aduc un FMJ & Basia un fir de 0,20 si daca nu dau peste 240 le rup pe genunchiLuci_Stan scrie:@ Tudor
daca aduci tu aerotehnium 10000 o punem pe un HI S200si o sa vedem pe cine mai pune Mosharu banii
nu bat tati 400 km doar sa ma imbat si sa dau cu batzu "in gol"Luci_Stan scrie:@ Mosharu
deci pana la urma veniti si voi nu?![]()
eu cred ca vo placut tuica de ardeal![]()
![]()
![]()
va asteptam fratilor
Moshare.... cine o zis ca is mai bune trobuco +okuma decat .. ceva superior , dar cand oi avea bani o sa imi cumpar si eu sculele visurilor mele , da noh `` la tati ni` greu``Lucica, nu ma face ca aduc un FMJ & Basia un fir de 0,20 si daca nu dau peste 240 le rup pe genunchi
cand vreodata in istoria casting-ului un trabuco & okuma ( indiferent cine ie' la "manere". ..) o da arunce mai mult ca o "scula"?
hai sa fimi seriosi.....
mai nu au reusit trabucco aproape 180 m... au saracile 166 m cel mai mult cand eram si eu in zilele bune.... 176 m am dat cu alta instalatie acum 2 ani cand inca mai eram in forma.... si acuma cu chub+ okuma synex(care e naspa) nu mai atung nici 160 mel a reusit aproape 180 m in varianta asta , imagineaza-ti cam ce ar putea face cu FMJ & Basia + fir de 0,20 daca ar fi la ,, manere ''?
- pfff cu scule de astea dau ...1000 euroimagineaza-ti cam ce ar putea face cu FMJ & Basia + fir de 0,20 daca ar fi la ,, manere ''?