unconditional lifetime warranty ....sergiu_q scrie:...este vorba de garantie pe viata doar pentru defectele de fabricatie nu pentru faze de genul "am folosit racheta +plumb de 200g ...ca sa zboare mai departe "CristianSurdu scrie: Acum pe bune....la CE te astepti de la o lanseta de 350 lei?![]()
![]()
Chub Outcast
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlad_Colceriu
- veteran
Re: .
- alex_mures
- veteran
Re: .
is bune de banii aiapescarusu_nebun scrie:unconditional lifetime warranty ....sergiu_q scrie:...este vorba de garantie pe viata doar pentru defectele de fabricatie nu pentru faze de genul "am folosit racheta +plumb de 200g ...ca sa zboare mai departe "CristianSurdu scrie: Acum pe bune....la CE te astepti de la o lanseta de 350 lei?![]()
![]()
CS Ovidius
- alex_mures
- veteran
gata de atac

Chub Outkast 13ft 3,5 lbs&BBLC&Sky Pod

Chub Outkast 13ft 3,5 lbs&BBLC&Sky Pod

Ultima oară modificat 01 Aug 2008 20:28 de către alex_mures, modificat 1 dată în total.
Ma enervezi!!alex_mures scrie:gata de atac

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- Adi Vasile
- junior member
- alex_mures
- veteran
Salutare.
Salutare.
Imi spuneti daca sunteti amabili cum se descurca lanseta la aruncatul cu naditoare(Korda sau altele),deobicei practic un astfel de pescuit si sunt curios ...sa nu am vre-o surpriza neplacuta...
Am vazut pe site-ul de la CHUB noile lansete (2008),care au inel de plecare de 50(la aceelasi pret ca cele cu inel de 40),banuiesc ca cele luate de actuali posesori au inelu de plecare de 40??? Oare se gasesc in Rominia si noile lansete cu inel de 50,care logic daca au acelasi pret cu cele vechi ,(pe site la CHUB) la fel ar trebui sa fie si la noi.
Mersi pentru ajutor.
Imi spuneti daca sunteti amabili cum se descurca lanseta la aruncatul cu naditoare(Korda sau altele),deobicei practic un astfel de pescuit si sunt curios ...sa nu am vre-o surpriza neplacuta...
Am vazut pe site-ul de la CHUB noile lansete (2008),care au inel de plecare de 50(la aceelasi pret ca cele cu inel de 40),banuiesc ca cele luate de actuali posesori au inelu de plecare de 40??? Oare se gasesc in Rominia si noile lansete cu inel de 50,care logic daca au acelasi pret cu cele vechi ,(pe site la CHUB) la fel ar trebui sa fie si la noi.
Mersi pentru ajutor.
Fir intins!