monturi crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
@ adrian
Nu este o montura numai pentru pop-up.
Nu este o montura numai pentru pop-up.
Ultima oară modificat 04 Ian 2008 16:55 de către florioro, modificat 1 dată în total.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
-
- senior member
Scuze, am modificat, montura 360 nu este doar pentru pop-up.
Intradevar pentru asta a fost conceputa, dar s-a constatat ca functioneaza foarte bine si cu momeli de fund sau semiflotante.
Intradevar pentru asta a fost conceputa, dar s-a constatat ca functioneaza foarte bine si cu momeli de fund sau semiflotante.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
oameni buni nu ma intereseaza daca a prins cu ia K.T. voi care ati dat cu ia din experienta voastra ma intereseaza .eu am facut montura da nu am avut nici o tragere de inima sa o folosesc
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
Eu unul nu am folosit-o si nici nu stiu daca o voi folosi vreodata.
Sincer imi plac monturile simple, si nu-mi place sa ma complic fara sa fie cazul.
Sincer imi plac monturile simple, si nu-mi place sa ma complic fara sa fie cazul.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro