Nu-mi convine totusi ca e mare rau si destul de greu...si nu pot sa-mi tin senzorii direct montati pe buzz-bar(nu mai incape in husa). Nici macar intr-o husa separata pentru Buzz-bari n-ar incapea.

E un rod pod grozav, are si carlig pentru atasarea greutatilor, poate fi inclinat oricat de mult(si pe fata si pe spate), sistemele de prindere sunt foarte stabile, dar parca as vrea ceva mai mic si mai usor.
Din pacate nu prea gasesc unul care sa aiba o distanta acceptabila intre posturi, sa nu aiba articulatiile fragile si sa cedeze repede, etc. la un pret acceptabil. E cam aiurea sa-l vand pe asta si sa trebuiasca sa mai pun bani ca sa-mi iau ceva mediocru. M-am cam uitat pe net dar preturile si pozele ma dezamagesc.
Poate ma ajutati voi cu vre-un model pe care nu-l stiu.
La preturile pe care le consider eu acceptabile nu prea gasesc nimic interesant. Fara sa vreau compar cu ce am acum si nu prea merge schimbul.
Singurele care merita atentie sunt Fox-urile, Daiwa, Solar si poate Pelzer(in poze arata bine dar nu stiu cum se comporta dupa un timp sistemele de imbinare).
M-ar cam tenta un rod-pod cu 4 picioare, nu trepied.
K-Karp Intrepid arata binisor dar parca nu l-as schimba pe al meu cu el.
O alta varianta ar fi sa-mi iau niste picheti. Sunt oricum mult mai frecvente cazurile cand ii poti folosi decat cele in care nu-i poti folosi.
Chiar gandindu-ma bine pare o varianta foarte ok.
Stiti niste picheti cu un rapot calitate-pret bun?
Am deja 4(FL foarte ieftini dar merg folositi pe spate) si as lua pentru fata 4 bucati mai bunicei, eventual si cu filet.
Astept pareri!
Multumesc