Fire
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dani Hentiu
- maniac
Fire
Stiu ca acest subiect a mai fost propus dar doresc o sugestie
Anul acesta am folosit fire Sufix XL Strong de 0,35 si am fost foarte multumit de ele, dar la anul vreau sa le incarc cu fire 0,40 sau 0,45 si am vazut ca nu gasesc fire de Xl strong de aceste dimensiuni
Dati-mi o alternativa care sa se aproprie de firele mai sus mentionate, cu o memorie cit mai mica.
Anul acesta am folosit fire Sufix XL Strong de 0,35 si am fost foarte multumit de ele, dar la anul vreau sa le incarc cu fire 0,40 sau 0,45 si am vazut ca nu gasesc fire de Xl strong de aceste dimensiuni
Dati-mi o alternativa care sa se aproprie de firele mai sus mentionate, cu o memorie cit mai mica.
><)))°>-------- Dani
- Dani Hentiu
- maniac
- Dani Hentiu
- maniac
chestia asta nu am inteles-o niciodata... am prieteni care pescuiesc exclusiv cu fir textil de teama rupturilor. mie mi se pare lipsit de eleganta... eu pun pe tamburi fir de 0.30 (max. 0.33), dar in general sunt "fan" 0.28... in rest, atentie mare la reglajul franei, bairunner, neaparat inaintas textil si multa rabdare la drill... pe balti cred ca e ultra-suficient, la Dunare sau pe rauri mai dificile poate ca se justifica un fir mai gros...
dar... vorba lui Sharky, alegerea iti apartine...
o sa regreti

dar... vorba lui Sharky, alegerea iti apartine...

- Dani Hentiu
- maniac
Lucrul asta nu vei reusi nici cu fir gros.Daniel Hentiu scrie: am fost anul asta la Surduc si nu am putut sa il scot di radacini nici cu barca
Eu folosesc fir de 0,60 la fluviu (Main) ptr. ca nu sunt un Fan al Inaintasului si fiind pietre in apa sunt nevoit.
In lacuri folosesc de 0,30-0,35 si nu am avut probleme.
- Dani Hentiu
- maniac