doresc sa-mi cumpar un rod pod si nu stiu ce sa aleg?
ma gandisem initial la un sky de fox dar am auzit ca...devine "emotiv" si incepe sa tremure din toate incheieturile.X2...pare mai sanatos...
ma insel oare?
astept un sfat,o parere...
va multumesc anticipat.
rod pod X2
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
rod pod X2
Pestele care lupta impotriva curentului, moare electrocutat!
-
- junior member
Salut!
Pot sa iti zic ca detin un sky-pod si sunt foarte multumit de el este foarte practic se monteaza usor si e foarte stabil
Re: rod pod X2
Intr-adevar la Skypod s-a lucrat pe toate detaliile la maxim dar a pierdut mult din durabilitate, X2 (imitatia de globetrotter de la solar) sau JRC-urile sunt mult mai rezistente in timp.DODO27 scrie:doresc sa-mi cumpar un rod pod si nu stiu ce sa aleg?
ma gandisem initial la un sky de fox dar am auzit ca...devine "emotiv" si incepe sa tremure din toate incheieturile.X2...pare mai sanatos...
ma insel oare?
va multumesc anticipat.
- Pop Florin
- veteran
Re: rod pod X2
Care vrei tu frate ..... doar un singur lucru sa nu uiti ...sa al cumperi de la noiLimax scrie:Intr-adevar la Skypod s-a lucrat pe toate detaliile la maxim dar a pierdut mult din durabilitate, X2 (imitatia de globetrotter de la solar) sau JRC-urile sunt mult mai rezistente in timp.DODO27 scrie:doresc sa-mi cumpar un rod pod si nu stiu ce sa aleg?
ma insel oare?
va multumesc anticipat.