Ca sa vezi ca si libertatea de exprimare pe forumuri e periculoasa...Puteti sa ma f..i in gura, sa-mi taiati frinele de la masina, sa-mi puneti bomba la casa, sa ma banati, dar nu e permis ca la o intrebare de genul asta sa se raspunda asa !
Stimate "veteran" ticu , ceea ce scrie pe o lanseta este TC(in engleza,test curve,adica) , lucru care a fost de mai multe ori prezentat in reviste si la noi, sau pe forumuri, si n-are rost sa-l mai scriem inca o data . N-ARE NICI O LEGATURA CU GREUTATEA PLUMBULUI

. Ca sa nu vorbim ca 4lbs sunt cam 112g, si nu 120, cum afirmi matale ! Cit despre lansetele de xxx(care xxx, ai habar de asa ceva? ) care-ti dau greutatea medie de aruncare , alta aberatie... Abtineti-va fratilor, sa dati cu tastatura la orice, chiar daca nu stiti !
@bogdan bv,
Scuze pt off topic, eu unul nu stiu sa-ti raspund la intrebarea cu lansetele astea , pt ca nu le cunosc.Si probabil, multi altii. Teoretic, eu cred ca ai putea sa te duci si la 130 de g, dar...e o poveste mai complicata, fire, inaintas, mulineta, tehnica. Intreaba cu mp cel care le vinde, de ex, sau pe alti comercianti. cu siguranta sunt pareri mai avizate