Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
florin-v
- member
Nu vreau sa te dezamagesc dar oricum nu mai gasesti nici unul.
Sertul a adus doar cateva bucati si le'a dat din prima zi, iar la energo mai avea unul acum o luna care l-a vindut.

-
mikecarp
- veteran
Dintre cele 2 cel mai mult mi-a placut cel de la Laserfish.
Florin,toate magazinele incep aprovizionarea cam in perioada asta, deci e posibil ca peste 2-3 saptamani sa le gaseasca.
Vezi ca in ultimul numar din ALP la pagina de shopping faceau reclama la un rod-pod comercializat de Energo care semana cu cel de la Laserfish.
Carpfishing... A way of life!
-
florin-v
- member
Din surse foarte sigure iti spun ca momentan nu mai gasesti asa ceva
-
mikecarp
- veteran
Eu nu am spus ca momentan gasesti ci doar ca e posibil ca peste ceva vreme sa gaseasca. Din cate stiu eu asta e perioada in care magazinele se aprovizioneaza cu cea mai multa marfa pentru restul sezonului. Nici o problema, nu gasesti azi, gasesti peste o luna.

-
florin-v
- member
ca sa stii pe viitor:
- Sert a facut import in luana februarie si urmatorul nu are componente pentru pescuit la crap.
- iar cel de la energo nu se mai fabrica.
-
baitrunner
- new member
-
oameni buni ... nu ma intereseaza unde si cand se gasesc aceste produse , eu am dat linkul de la xxx doar pentru poze.
Ma intereseaza care dintre ele e mai performant ( stabilitate ,fiabilitate, optiuni etc. )
M-ar interesa opinii de la persoane care detin aceste produse. sunt multumiti de ele ? Sa-mi fac si eu o idee ...
Vreau sa achizitionez un pod si nu stiu daca sa iau unul dintre astea doua (care au cam acelasi pret 3 mil)...sau unul mai scump (8-10 mil. Se justifica diferenta ?
Personal imi place mult si Skypod-ul de la Fox.
http://www.yatego.com/angelshop/p,447f0 ... tasche-neu
Va multumesc .
-
pop tudor
- junior member
-
despre Alupodul de la Laserfish nu stiu nimic insa sertul XRS il are un prieten si mi sa parut ff slab si instabil(nu e deloc multumit de el). desi teoretic este cu 4 posturi se comporta acceptabil doar cu 2 lansete pe el. poate ca ar fi ok pt 4 lansete de max 3.60 cu ceva mulinete usurele. un rod pod ce il folosesc si mi de pare mult mai stabil si robust ar fi :
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ucts_id=69
mult mai stabil cel putin decat Sertul XRS.
-
bala
- member
pop tudor scrie:despre Alupodul de la Laserfish nu stiu nimic insa sertul XRS il are un prieten si mi sa parut ff slab si instabil(nu e deloc multumit de el). desi teoretic este cu 4 posturi se comporta acceptabil doar cu 2 lansete pe el. poate ca ar fi ok pt 4 lansete de max 3.60 cu ceva mulinete usurele. un rod pod ce il folosesc si mi de pare mult mai stabil si robust ar fi :
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ucts_id=69
mult mai stabil cel putin decat Sertul XRS.
intr-adevar este foarte bun...este pelzer phaser,l-am avut si eu anul trecut...dar tot acest model imi cumpar ,mi-a placut foarte mult.singurul incovenient ar fi ca vine cu buzzbar de 5 posturi si trebuie sa iti comanzi separat de 4...si ar mai fi faptul ca pe un teren mai accidentat se regleaza un pic cam ...greoi,dar odata reglat este foarte robust si stabil....
-
mikecarp
- veteran
Arata bine cel recomandat de Schumi, dar cam scump. Sipos nu lasa si el preturile mai jos?