Lanseta de maxim 250 RON
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Lanseta de maxim 250 RON
Salutare dragi pescari,
Dupa achizitia a 2 mulinete Okuma Powerliner, as dori sa cumpar 2 lansete de maxim 250 RON bucata.
Lansetele sa fie de 3.6m, 3 lbs sau mai mult. Eu ma gandeam la fosta Sert Intuition dar nu am mai vazut-o in catalogul SERT din 2007. Poate are o inlocuitoare dar nu o stiu. M-am mai uitat la Cormoran UK CARP Eliminator.
Voi ce imi recomandati in pretul asta?
Multumesc,
Catalin.
Dupa achizitia a 2 mulinete Okuma Powerliner, as dori sa cumpar 2 lansete de maxim 250 RON bucata.
Lansetele sa fie de 3.6m, 3 lbs sau mai mult. Eu ma gandeam la fosta Sert Intuition dar nu am mai vazut-o in catalogul SERT din 2007. Poate are o inlocuitoare dar nu o stiu. M-am mai uitat la Cormoran UK CARP Eliminator.
Voi ce imi recomandati in pretul asta?
Multumesc,
Catalin.
- Dan Pop-Coman
- veteran
-
- member
@ticu
daca are spigot greu de crezut ticule!!! eu dau cu ele de dracu le ia dar nu a cedat nici una,este posibil sa fi fost atinsa de ceva.
daca are spigot greu de crezut ticule!!! eu dau cu ele de dracu le ia dar nu a cedat nici una,este posibil sa fi fost atinsa de ceva.
Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
-
- member
ticule nu am spus ca minti! doar ca daca sunt atinse de ceva metalic pot ceda f repede 

Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
-
- member
lanseta de maxim 250 ron.
Mitchell armada carp first ,3.90,3,5lbs.Sunt puternice,am aruncat cu ele 120m cu 100 grame(fara inaintas). O LANSETA SE RUPE DACA O LOVESTI (NEATENTIE IN MANUIRE,TRANSPORT ETC.) SAU DACA O INCARCI NECORESPUNZATOR-MAI MULT).
Re: lanseta de maxim 250 ron.
Faza cu inaintasul nu are nici legatura cu puterea lansetei,eventual cu grosimea firului de pe mulineta sau cu gramajul plumbului,daca aveai un fir de 0.25 si vrei sa arunci 120 m cu un plumb de 100 g poti avea si un Greys Platinium(ex. asta mi-a venit primul in cap)si tot nu o poti face fara inaintas.Viorel Doloc scrie:Mitchell armada carp first ,3.90,3,5lbs.Sunt puternice,am aruncat cu ele 120m cu 100 grame(fara inaintas). O LANSETA SE RUPE DACA O LOVESTI (NEATENTIE IN MANUIRE,TRANSPORT ETC.) SAU DACA O INCARCI NECORESPUNZATOR-MAI MULT).

chiar aztazi am rupt un bat de 220 euro nu vreau sa scriu marca ,dar sa se rupe se intampla si la casa mai bune ,asta sa intamplat la aruncare cu un plumb de 80 grame batul avea 3,5 lb ,era nou nouti azi am taiat eticheta si sa rupt la a treia aruncare era un bat dintre cele mai renumite asa sa rupt parca era taiat cu ceva,asa ca despre ruperea baturilor se poate vorbi mult ,nu cumva sa credeti ca am fortat prea mult ,sa nu stiu sa arunc ca prima lanseta de crap cu care am inceput sa pescuiesc era de 3.30 de m si atuncia nu erau multe bete de crapi pe piata (din doua bucati cu miner surf)