Husa pentru 3 lansete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Husa pentru 3 lansete
Vreau sa cumpar o husa foarte buna,captusita,cu tija de sustinere,buzunare pentru umbrela si alte anexe,sa incapa 3 lansete echipate si 3 neechipate (Pentru varga 8m,minciog...)lunga suficient incat sa incapa lansetele Century NG de 13'....Nu doresc husa pentru 4 lansete deoarece spodul si markerul au huse individuale.
Astept recomandarile d-voastra sau eventual oferte de vanzare.
Astept recomandarile d-voastra sau eventual oferte de vanzare.
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
Poti gasi si aici: http://www.carp-fishing.ro/index.php?p= ... roduct=414
Husa e de la SPRO si am cumparat-o din Cluj iar despre calitate pot spune ca este ceea ce-mi doream.Pretul relativ mic in comparatie cu suma pe care eram eu dispus sa o investesc in husa.La magazin era 285 RON si am platit pentru ea 250 RON findca am luat si alte acareturi de inca vreo 400 RON.
Acum vad ca esti din Cluj.Eu am fost cu un Peugeot la reprezentanta la CJ si de acolo am mers cu taxi in oras.Am nr de telefon al taximetristului care m-a dus.Daca vrei i-ti dau nr si spunei ca-l ai de la baiatul din Alba cu care a fost la cumparaturi acum 2 zile
Mersi de informatii,Adi,am sa caut maine magazinul.adi.oprea scrie:Acum vad ca esti din Cluj.Eu am fost cu un Peugeot la reprezentanta la CJ si de acolo am mers cu taxi in oras.Am nr de telefon al taximetristului care m-a dus.Daca vrei i-ti dau nr si spunei ca-l ai de la baiatul din Alba cu care a fost la cumparaturi acum 2 zile

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...