Sisteme de avertizare !
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Gabriel BOGDAN
- junior member
Sisteme de avertizare !
Salutare tuturor,
Citind noul articol aparut pe site-ul Crap.ro, si fiind incepator, vin cu o noua intrebare:
Care sunt, dupa parerile dvs, cele mai bune avertizoare (raport calitate pret) sau ce folositi dvs ?(avantaje si dezavantaje)
Cu multumiri anticipate pt. raspunsuri,
Fire intinse,
Citind noul articol aparut pe site-ul Crap.ro, si fiind incepator, vin cu o noua intrebare:
Care sunt, dupa parerile dvs, cele mai bune avertizoare (raport calitate pret) sau ce folositi dvs ?(avantaje si dezavantaje)
Cu multumiri anticipate pt. raspunsuri,
Fire intinse,
Gabi B.
Avind in vedere ca nu am pescuit (si probabil nu voi pescui) pe timp de noapte, dar si particularitatile locurilor unde pescuiesc (muscatura ferma, altfel pestele care ar sta sa guste, sa cerceteze, ramine nemincat) eu folosesc numai semnalizatoarele pe care le are toata lumea, dar destul de putini pescari le folosesc: VIRFUL LANSETELOR
Fir intins!
Fir intins!
- Iliuta Goean
- maniac
fara a face reclama pot sa va spun ca:
cel mai bun raport calitate pret il au CT 601 (magazinul on line)
cea mai buna constructie eu o consider a fi la digitalele de la byron urmate de cele digitale de la fox (intra in discutie doar modelele care se vand la noi pe piata si pe care le-am desfacut si testat)
cel mai bun raport calitate pret il au CT 601 (magazinul on line)
cea mai buna constructie eu o consider a fi la digitalele de la byron urmate de cele digitale de la fox (intra in discutie doar modelele care se vand la noi pe piata si pe care le-am desfacut si testat)
Nu face ce nu-ti place!
-
- member
Senzorii n-au legatura directa cu pescuitul de noapte. Chiar daca pescuiesc doar de dimineata pana seara, tot ii folosesc, pentru a fi mai relaxat si a nu fi necesar sa stau cu ochii pe betze ore intregi. La lansetele de crap pe care le am ma uit degeaba la varf.Ioan S. scrie:Avind in vedere ca nu am pescuit (si probabil nu voi pescui) pe timp de noapte, dar si particularitatile locurilor unde pescuiesc (muscatura ferma, altfel pestele care ar sta sa guste, sa cerceteze, ramine nemincat) eu folosesc numai semnalizatoarele pe care le are toata lumea, dar destul de putini pescari le folosesc: VIRFUL LANSETELOR
Fir intins!
La alti pesti, cu alte betze, ma uit la varf sau chiar tin firul in mana. Dar nu la crap.
Cat priveste intrebarea din topic, n-am folosit multe tipuri de senzori, asa ca nu pot raspunde.
senzorii sonori prezinta un dezavantaj major pe timp de vant, mai ales cand este puternic... sunt insa okay (si le recomand cu fermitate) vara, in Delta cand atmosfera e calma si chiar nu poti sa stai timp de 5-7 zile, cat esti la pescuit, numai cu ochii pe bambine.
nici macar la swingere nu apelez... eu folosesc 90% din situatii numai bambine tubulare cu clips legate de suporti cu un fir. le prefer pe acestea pentru ca le pot lesta usor cu plumb (imi plac sa fie mai grele putin) si pot adauga oricand un starlight pentru situatii de noapte.
fir intins!!
nici macar la swingere nu apelez... eu folosesc 90% din situatii numai bambine tubulare cu clips legate de suporti cu un fir. le prefer pe acestea pentru ca le pot lesta usor cu plumb (imi plac sa fie mai grele putin) si pot adauga oricand un starlight pentru situatii de noapte.
fir intins!!
- Iliuta Goean
- maniac
- Gabriel BOGDAN
- junior member
[quote="mirceas"]senzorii sonori prezinta un dezavantaj major pe timp de vant, mai ales cand este puternic... sunt insa okay (si le recomand cu fermitate) vara, in Delta cand atmosfera e calma si chiar nu poti sa stai timp de 5-7 zile, cat esti la pescuit, numai cu ochii pe bambine.
fir intins!![/quote]
Sa iteleg ca hangerele sunt bambine tubulare cu clips ?
Nici din articolul de pe sit nu am inteles exact ce sunt hangerele
(shame on me!!!)
Fire intinse,
fir intins!![/quote]
Sa iteleg ca hangerele sunt bambine tubulare cu clips ?
Nici din articolul de pe sit nu am inteles exact ce sunt hangerele

Fire intinse,
Gabi B.