a cumparat cineva imi poate spune cum se comporta ? merita banii ? ma refer la modelul hobby.
sau daca imi poate cineva alte modele de barci... care au fost testate cu succes.. sunt interesat numai de lucruri de calitate.. si la un pret rezonabil..500-600euro.. nu chinezarii si nu .. "state of the art machines"
barcuta nadit thor de la alien technology
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
barcuta nadit thor de la alien technology
pescuitorul de pesti....
frate am dat banii pe ea . nu stiu cum arata pe apa si am mari promisiuni ca saptamina asta am sa pot sa o lansez la apa.de o luna de zile sint mintit ca am sa o primesc . daca saptamina asta nu o sa o primesc am sa fac plingere la OPC. ca rabdarea mi-a ajuns la limita.mi-sau cerut banii inainte ca la curve dar produsul incet incet intirzie.daca nu face fata pe dunare am de gind sa il reclam pe tip la directorul de la OPC timis. sper sa apuc sa plantez cu ea .daca vrei detalii dami un MSP.
Gusti, cred ca vb de acelasi tip, are 2 tipuri de barcute, cu 500 si 600 de Eur, nu? Eu m-am lecuit... Desi par tare faine, tipul fiind un vesnic perfectionist si nehotarat la varianta tehnica finala, nu stiu zau cand va avea barci EECTIV de vanzare, imi pare rau pentru eforturile ce le-a facut pana acum. Personal, am optat pt minima rezistenta: am luat o chinezarie cu 145 RON, e frumoasa, are 2 motoare si zboara pe apa. In 2 ore de lucru i-am marit puterea un pic la emisie si "bate" 300m in loc de 90. Am sa comand separat o statie profi cu 4 canale ( sub 2milioane, proportionala), inca 2 seturi de acumulatori, incarcator pt masina si poti avea o barcuta super cu numai 150-180 Eur, dupa ce-i fac si sistem de basculare. Momentan o folosesc "ciobaneste": pun montura si nada intr-o punga PVA, pe o platforma improvizata, barca duce totul unde vreau, si acolo o "basculez" blocand firul la pickupul mulinetei. Merge si asa...si m-a costat, pana acum, numai 1 milion jumate. Merita!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
tin sa va anunt ca sint posesorul acestei barcute si am folosito citeva partide la greu. se comporta bine si pe valuri puternice .consider ca a meritat asteptarea aprox. 1 luna in plus.am testato pe surduc pe vint puternic si la 400 m raspundea perfect la comenzi.problema a fost ca la distantele astea abia o mai zaresti printre valuri.sper ca si chinezaria ta sa lucre la fel.apropo cita nada duci si cite fire?la citi bani crezi ca poti sa faci o chinezarie sa fie cit de cit ok?