Lansete Swart...de la SERT

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

danicristi_79
senior member

Lansete Swart...de la SERT

Mesaj de danicristi_79 » 08 Iun 2007 08:30

De curand am achizitionat niste lansete Swart de la SERT.As vrea sa va intreb......ce parere aveti despre ele?.....cum vi se par?.......ati pescuit cu ele?....le stiie careva?
Mi-e sincer mi se par un pic cam moi, si cred ca nu am facut o alegere prea buna :-(

cezar oprea
senior member

Mesaj de cezar oprea » 12 Iun 2007 09:51

pai daca sunt moi de ce le-ai mai luat? oricum dupa ce le-ai cumparat ce mai conteaza parerea celorlalti...
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
www.holdemstars.ro

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 12 Iun 2007 10:42

pareri trebuia sa ceri inainte sa le cumperi !!!!

radumatica
veteran

Re: Lansete Swart...de la SERT

Mesaj de radumatica » 12 Iun 2007 10:56

danicristi_79 scrie:De curand am achizitionat niste lansete Swart de la SERT.As vrea sa va intreb......ce parere aveti despre ele?.....cum vi se par?.......ati pescuit cu ele?....le stiie careva?
Mi-e sincer mi se par un pic cam moi, si cred ca nu am facut o alegere prea buna :-(
Nu te descuraja...multi pescari dupa ce isi cunosc mai bine sculele,sunt de-a dreptul incantati de performantele acestora.
O lanseta pentru crap,nu trebuie sa fie rigida ca un par...
:lol: :lol: :lol:
Poate lansetele tale,iti vor aduce satisfactii tocmai datorita a cea ce spui tu...(moliciune...)
Ele sunt mult mai placute in drill decat o lanseta cu actiune de varf,rigida si ...nervoasa ,care pierde pestii la mal... :lol: :lol: :lol:
Practica , pe balta se face!!!

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 12 Iun 2007 12:00

Poate sunt un pic cam moi in comparatie cu ce ai folosit pana acum.Dar asta nu trebuie sa te descurajeze,deoarece ai sa te obisnuiesti cu ele.Pana una alta consoleaza-te cu gandul ca ai facut o investitie(buna sau rea) si nu regreta nici o clipa.Fi optimist si vei scoate peste mare :roll: .Sa le folosesti sanatos si fire zbuciumate. :bere:
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 13 Iun 2007 07:55

Nu uita ca pana acum cativa ani se pescuia la crap cu "telescoape" moi, cele cu actiune de varf erau o raritate, si de obicei prea slabe pentru un peste mare. Sa nu mai zic de betele din bambus...ati pescuit careva cu asa ceva? Eu, cel putin, dupa muuuuulti ani de pescuit cu telescoape rusesti ori chinezarii, si acum am probleme de adaptare la lansarile cu bete moderne, mai rigide, de crap. Pur si simplu nu-mi vine sa le "incarc" cum trebuie, mi-a intrat in sange frica de a nu rupe batul la o aruncare violenta :D . Parca-mi lipsesc niste bete mai moi... ;-)
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 13 Iun 2007 09:24

vremuri de mult apuse profesore, cand pescuiam cu germine......

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 14 Iun 2007 10:11

teacher64 scrie:Nu uita ca pana acum cativa ani se pescuia la crap cu "telescoape" moi, cele cu actiune de varf erau o raritate, si de obicei prea slabe pentru un peste mare. Sa nu mai zic de betele din bambus...ati pescuit careva cu asa ceva? Eu, cel putin, dupa muuuuulti ani de pescuit cu telescoape rusesti ori chinezarii, si acum am probleme de adaptare la lansarile cu bete moderne, mai rigide, de crap. Pur si simplu nu-mi vine sa le "incarc" cum trebuie, mi-a intrat in sange frica de a nu rupe batul la o aruncare violenta :D . Parca-mi lipsesc niste bete mai moi... ;-)
Fa-ma sa inteleg ce inseamna un bat modern, mai rigid. Tu ce folosesti....sau ce ai recomanda pentru pescuitul la crap? Am inteles: la betele astea mai moi, placerea pescuitului este mai mare....in drill. Dar cand il aduci la mal, dupa placerea asta mare, nu e mai complicat sa-l scoti :?: ....Ma gandesc la faptul ca e mult mai greu sa-i dai aer, sa-l ridici un pic...cu un bat mai moale.
Poate gresesc :-?

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 14 Iun 2007 10:13

voicua scrie:Poate sunt un pic cam moi in comparatie cu ce ai folosit pana acum.Dar asta nu trebuie sa te descurajeze,deoarece ai sa te obisnuiesti cu ele.Pana una alta consoleaza-te cu gandul ca ai facut o investitie(buna sau rea) si nu regreta nici o clipa.Fi optimist si vei scoate peste mare :roll: .Sa le folosesti sanatos si fire zbuciumate. :bere:
Mersi de incurajare......dar nu am inteles.... investitia cum e " buna sau rea" :D ..???

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 14 Iun 2007 10:14

teacher64 scrie:Nu uita ca pana acum cativa ani se pescuia la crap cu "telescoape" moi, cele cu actiune de varf erau o raritate, si de obicei prea slabe pentru un peste mare. Sa nu mai zic de betele din bambus...ati pescuit careva cu asa ceva? Eu, cel putin, dupa muuuuulti ani de pescuit cu telescoape rusesti ori chinezarii, si acum am probleme de adaptare la lansarile cu bete moderne, mai rigide, de crap. Pur si simplu nu-mi vine sa le "incarc" cum trebuie, mi-a intrat in sange frica de a nu rupe batul la o aruncare violenta :D . Parca-mi lipsesc niste bete mai moi... ;-)
Fa-ma sa inteleg ce inseamna un bat modern, mai rigid. Tu ce folosesti....sau ce ai recomanda pentru pescuitul la crap? Am inteles: la betele astea mai moi, placerea pescuitului este mai mare....in drill. Dar cand il aduci la mal, dupa placerea asta mare, nu e mai complicat sa-l scoti :?: ....Ma gandesc la faptul ca e mult mai greu sa-i dai aer, sa-l ridici un pic...cu un bat mai moale.
Poate gresesc :-?

Scrie răspuns