Nimic????

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

BogdanPopa
member

Nimic????

Mesaj de BogdanPopa » 30 Aug 2007 16:20

Nu stie nimeni nimic despre nush pursuit...ce actiune?,cum se comporta in drill?..etc????
Crap daca nu prind un crap:)))

a.adrian
member

Mesaj de a.adrian » 12 Sep 2007 18:59

suna-l pe cioba asta stie tot
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 12 Sep 2007 19:29

Degeaba sun ca omu e expert in sefhield,culisante..chestii de astea....nu se baga la de ale noastre ca isi strica stilu... :D :D :D si pe linga asta am auzit ca a fost in concediu cu avionu si i-a cerut la stewardesa un pahar cu apa... :D :D :D !!!!!!!!!..PS:auzi...partenerul ala al tau de echipa tot asa slab ii ca anu trecut sau mai prinde si el cite ceva???? :D :D

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 12 Sep 2007 19:41

betele sint fabricate in china,garantie pe viata...............suna bine,dar nu e chiar asa,daca ai surpriza sa cedeze un tronson,il trimiti pe cheltuiala ta inapoi si mai pune inca 15 lire sterline,ca atit te costa sa primesti noul tronson............vrei asa ceva..........costul de fabricare pt o lanseta e de 15 lire........si mie mi-a explicat cineva cum sta treaba si crede-ma ca stie ce vorbeste,nu ii dau numele ca asa a fost intelegere pt a evita polemicile.
eu am testat lansetele si nu m-au impresionat,pt detalii vb pe privat.

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 12 Sep 2007 19:54

FLORIN..multumesc frumos de informatie...mi-am luat gindul de la ele...cred ca am sa ma orientez spre HARRISON sau,sa vad cum dispun de fonduri..CENTURY..mc inca odata si fir intins!

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 13 Sep 2007 08:12

in revista avp din 2006 scrie de nash mai ales de betele de care te interesezi tu ceva ce nu sta in caracter unui brand mare.....adica : cand au lasat betele pe piata au facut publicitate enorma ca sunt cela mai bune ca au atestat de la o asociatie de casting in ceea ce priveste puterea si distantele la care poti ajunge cu ele, totul dovedindu-se ulterior a fi o minciuna mare. asociatia de casting nici nu exista iar .........restul citeste tu in revista, o sa ma uit in ce numar si o sa-ti spun.

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 13 Sep 2007 09:18

colegul meu gabi a luat Century de la un domn din bucuresti{radu popescu}care avea la vinzare century ng/3.50 lbs la 200 euro buc,betele sint superbe,dar nu sint noi,le-a luat second,nu cred ca aveau mai mult de 3-4 partide.
vb cu colegul meu gabi poate mai are nr de tel si o sa-ti spuna el mai multe despre bete,actiune,dril,etc.

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 13 Sep 2007 13:10

Florin-v..stiu articolul...dar uitasem..oricum multumesc ca mi-ai adus aminte..mi-am luat gindul de la ele..FIR INTINS!

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 13 Sep 2007 13:13

Stiu cum sunt NG-urile,le are un prieten si sunt beton...ma gindeam la pursuit pt ca erau mai accesibile la pret,dar..le-am uitat..nu merita..e clar ca CENTURY sunt the best..mc oricum si FIR INTINS!

a.adrian
member

Mesaj de a.adrian » 13 Sep 2007 15:56

omule pana acuma am luat-o urat de tot pe cocoasa tot timpul a prins dublu fata de mine noroc ca ai lipsit tu din peisaj ca daca o luam de la amandoi era tragedie :oops:
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .

Scrie răspuns