Ce stiti???

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
BogdanPopa
member

Ce stiti???

Mesaj de BogdanPopa » 01 Oct 2007 20:31

Ce stiti despre lansetele Daiwa Infinity?..ce actiune au,cum se comporta in drill,greutate,raport calitate pret,sunt slim?FIR INTINS!
Crap daca nu prind un crap:)))

a.adrian
member

Mesaj de a.adrian » 09 Oct 2007 20:34

ma si astea e cam scumpe am ceva dela gipo vrei :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 09 Oct 2007 22:16

Scumpe si din cate spun meseriasii nu prea mai sunt ce au fost odata. A ramas neschimbat doar pretul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 09 Oct 2007 22:18

Bogdane, ce zici de Sebas si Razvan, astia ne dau lectii de civilizatie. Au uitat de unde au plecat si au impresia acum ca noi suntem in Africa si ei pe Luna.

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 09 Oct 2007 23:15

LAURKRO...nici nu trebuie bagati in seama..ala atita minte de rupe..acuma zice ca a primit batul,acuma ca l-a cumparat,acuma zice ca e ardelean,acuma ca ```e unu de la mine de la Bucuresti``..nu mai sti ce sa crezi..in fine..asta e problema lui..dar intrebarea lui trebuia sa sune asa:``Am un bat MILO,ce pareri bune aveti despre el?..cele rele nu ma intereseaza ca ma supar``..si stiam si noi o treaba ,iar restul care ziceau ca ``ce domnule daca nu are bete scumpe inseamna ca nu e pescar?``..dar l-a pus cineva sa isi cumpere bete scumpe?..a intrebat de batul ala si i s-a raspuns...in fine..nu are rost sa ne pierdem timpul..sa intre pe celalalt forum si sa le spuna si la Mateianu sau la Vladeanu cind le vor spune ca MILO sunt cam zero in ce priveste betele de crap,ca habar n-au si nu se pricep :shock: ..cam asta e ..noi sa fim sanatosi!!!!!Merci de informatia cu Daiwa si fir intins!!!
Crap daca nu prind un crap:)))

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 10 Oct 2007 00:24

laurkro scrie:Bogdane, ce zici de Sebas si Razvan, astia ne dau lectii de civilizatie. Au uitat de unde au plecat si au impresia acum ca noi suntem in Africa si ei pe Luna.
pffff, te simti cu musca pe caciula laure?am zis in acel topic ca doar unii nu toti ;-) si daca stau bine si ma gandesc la ceea ce am citit acolo in toate posturile tale nu ma deranjat absolut nimik,si acum ca tot ai spus ceva de africa pot sa-ti spun ca nu ai fost departe poate cuvantul mai potrivit era JUNGLA,vad ca esti din medias poate cand am sa vin in tara o sa ne vedem la o bere am ceva amici pe acolo care locuiesc in belgia ;-)
apropo lozinca asta cu...am uitat de unde am plecat ....e veche si poate chiar ca aproape am uitat ce sa fac si eu saracul de mine in 17 ani de ROMANIA 16 ani i-am trait in comunism ;-) care nu mi-a oferit absolut nimik si tu vrei sa ma laud ca-s roman? discutia asta ar mai fi lunga dar e ora prea tarzie si trebuie sa ma culc pt ca maine dim am o intalnire cu d-nul CRAP
salutari si mai discutam maine seara cand ma intorc ;-)

Scrie răspuns