Fire?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- boosterman
- veteran
Fire?
Doresc sa imi echipez mulinetele cu fire noi dar sunt nehotarat in alegerea firmei. Astept o parerea cunoscatorilor, privind raportul pret-calitate intre Shimano technium, Fox Warior, Daiwa tournament sau Carp expert. Vreau sa cumpar fire de grosime 0.30. Mentionez ca am Banaxuri si intra 480m/0.30 tambur.
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
Shimano e cel mai bun. Depinde de banii pe care-i ai de investit. Eu mi-am schimbat de 2 luni firul si ca sa nu bag in shimano pana la primavara am luat carp expert multicolor de 0,30. Am umplut 4 banaxuri cu 2 role de 1000 m si am dat 75 lei. Daca luam shimano pescuiam inca putin. Asa imi iau eventual la inceperea noului sezon ceva deosebit. Ce vaiam sa-ti spun este ca (virgula) carp expertul m-a surprins placut. Elasticitatea este putin cam mare, dar asta poate fi un avantaj in dril. La pretul asta eu zic carp expert!
- Dan Pop-Coman
- veteran
- boosterman
- veteran
Cum te impaci cu banaxurile? Eu de abia le-am cumparat nu le-am folosit inca.laurkro scrie:Shimano e cel mai bun. Depinde de banii pe care-i ai de investit. Eu mi-am schimbat de 2 luni firul si ca sa nu bag in shimano pana la primavara am luat carp expert multicolor de 0,30. Am umplut 4 banaxuri cu 2 role de 1000 m si am dat 75 lei. Daca luam shimano pescuiam inca putin. Asa imi iau eventual la inceperea noului sezon ceva deosebit. Ce vaiam sa-ti spun este ca (virgula) carp expertul m-a surprins placut. Elasticitatea este putin cam mare, dar asta poate fi un avantaj in dril. La pretul asta eu zic carp expert!
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
- tudorgabriel
- veteran
- George Iorga
- maniac
- George Iorga
- maniac
Re: Fire?
UITA de Carp expertboosterman scrie:Doresc sa imi echipez mulinetele cu fire noi dar sunt nehotarat in alegerea firmei. Astept o parerea cunoscatorilor, privind raportul pret-calitate intre Shimano technium, Fox Warior, Daiwa tournament sau Carp expert. Vreau sa cumpar fire de grosime 0.30. Mentionez ca am Banaxuri si intra 480m/0.30 tambur.

Ori Shimano technium, ori Kristonyte