bblc vs ultegra 12000 xta

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
apetrea adrian
senior member

bblc vs ultegra 12000 xta

Mesaj de apetrea adrian » 02 Noi 2007 20:58

puteti sa va expuneti parerile pro si contra uneia sau alteia din cele doua mulinete?care sistem de eliberare a firului este mai bun?ce probleme ati avut la vreuna din ele in timp?care ziceti ca ar fi cea mai buna?

apetrea adrian
senior member

Mesaj de apetrea adrian » 03 Noi 2007 18:34

chiar nimeni de pe site nu ma poate lumina?
eu stiu bblc-urile am pescuit cu ele,am pus mina si pe ultegra in magazin dar doar atit nici vinzatorul nu mi-a fost de folos nu stia nici el de ultegra cum merge

cipica
member

ULTEGRA

Mesaj de cipica » 04 Noi 2007 14:50

Mie imi p-lace foarte mult ULTEGRA. Silviu, partenerul meu are BBR, deci am pescuit si cu ele. Eu am Ultegra. Am XTE si sunt f multumit de ele. In principiu au aceleasi caracteristici ca si bbr numai ca nu au baitrunner, ceea ce le face cu vreo 200 g mai usoare. Frana rapida p care o au inlocuiesre cu succes baitrunnerul. In plus au si un tambur de rezerva marimea 6000 care are capacitatea de 200 m de fir 0.30(ideal daca nu plantezi).

doruletz
member

Mesaj de doruletz » 08 Noi 2007 17:57

si eu am ultegra si imi plac mai mult decat bblrc si etc.
frana fata e super si de baitrunner chiar nu am nevoie.
fiind mai usoare ma simt mult mai bine cu ele in drill si la lanseuri si batul imi pare mult mai echilibrat decat cu bbrlc

apetrea adrian
senior member

Mesaj de apetrea adrian » 08 Noi 2007 18:10

de asta ma interesez si eu de ele sunt mai usoare decit bblc-urile cred ca la fel de bune dar nu m-a lamurit nimeni cum e cu frina aia dubla pe fata.cum functioneaza?la bblc e clar:cuplezi pirghia din spate si trece pe frina de spate(baitrunnerul),cind ivirti de manivela se decupleaza baitrunnerul si intra frina de fata cea de atac.dar la ultegra cum e?nici in magazin nu a stiut vinzatorul cum lucreaza.

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 08 Noi 2007 18:45

uitate pe pagina la shimano, aveau un film cu sistemul de bairunner in tambur!! de aia mica reglezi frana si da aia mare baitrunnerul.

Scrie răspuns