FOX EOS R SAU DELKIM TXi

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

mvs
junior member

FOX EOS R SAU DELKIM TXi

Mesaj de mvs » 07 Noi 2007 16:36

Salut,
As dori sa-mi schimb setul de senzori (momentan cormoran) cu ceva mai bun cu statie,cormoran-ul cu statie iese din discutie. nu stiu ce sa aleg intre fox-uri si delkim.
din ce am vazut,lumea prefera mai mult delkim-urile...mie nu-mi plac ca design delkim-urile ,iar eu am si fox iluminated euro swinger si din cate am inteles,nu se potrivesc mufele lor cu mufele de la delkim. Fox-ul eos r imi place f mult ca design. Care dintre ledurile celor 2 se vad mai bine ziua?

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 07 Noi 2007 17:59

mufele nu se potrivesc intr-adevar.din punctul meu de vedere senzorii sau orice alt echipament de pescuit nu trebuie sa ARATE bine sau sa aiba un super design ci trebuie sa isi faca treaba.(dar asta e doar punctul meu de vedere :D :D ...)ledurile de la txi se vad excelent.au patru tipuri de reglari.si inca ceva.mai buni senzori decat txi nu exista deocamdata pe piata.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 07 Noi 2007 18:03

flycarp scrie:.mai buni senzori decat txi nu exista deocamdata pe piata.
ia baga unu la apa si mai discutam cat de buni sant ;-) ,nu de alta dar colegu de breasla a patit-o :shock: si nu a stat decat 2 secunde in apa

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 07 Noi 2007 18:05

deci atentie mare daca il scapati in apa ,asta am vrut sa zic nu ca la bagat el expre in apa :mrgreen:

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 07 Noi 2007 18:07

:D bine ca ai completat.pai hai sa facem altfel ia sa "scapam" si eos-ul in apa!asa ne lamurim. :D :D astea rezista la apa dar nu in apa! :D

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 07 Noi 2007 18:12

:mrgreen: :mrgreen:
ca sa fiu si mai concret ,alarma colegului merge dar nu ii mai raspunde la statie de cand a cazut la apa si ca ghinionul sa-i fie si mai complect ii iesisera cu o sap inainte din garantie

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 07 Noi 2007 18:16

:D cam nasol....cu astea trebuie sa fi cam atent.or fi rezistente la ploaie dar ti-am zis:nu la SCUFUNDARI! :D oricum daca merge inseamna ca nu e atat de grava problema.la urma urmei a luat pe jumate si testul scufundarii :D :D

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 07 Noi 2007 18:19

si hai sa-i raspund lui mihai
evident ambele marci de alarme sant bune, dar eu ca si tine ,deasemeni nu-mi plac designerulire facute la delkim ,personal posed fox RX de care sant multumit ,inainte de astea am avut fox SX 3 ani care nu avut nici o problema ,acum am ales RX-urile deoarece in unele cazuri pot sa ma desfasor pe balta cu lansetele in locuri diferite deoarece RX-ul are radio emitatorul incorporat in alarma si nu-mi mai trebuiesc cabluri ,acum depinde ,fiecare om cu gustul lui

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 07 Noi 2007 18:20

flycarp scrie::D cam nasol....cu astea trebuie sa fi cam atent.or fi rezistente la ploaie dar ti-am zis:nu la SCUFUNDARI! :D oricum daca merge inseamna ca nu e atat de grava problema.la urma urmei a luat pe jumate si testul scufundarii :D :D
corect!!!! :mrgreen:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 07 Noi 2007 18:23

apropo fly,testul cu apa l-am facut si eu :mrgreen: si nu cu unu ci cu 3 :mrgreen: ,am avut bafta mare ,le-am desfacut si le-am pus la uscat imediat, doar bateriile le-am schimbat ,scapasem buzzerbarul in apa :evil:

Scrie răspuns