Carponizer LIVE on Lacul Tarnita (Cluj)
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
[quote="danicristi_79"]Matrix....de ce "imi faci tu rau"? Ai postat filmuletele astea....si uite ca acuma......o sa-mi cumpar si eu una
. As fi vrut sa mai astept un an, insa, cu tot riscul de a "subrezii" o proaspata casnicie (4 luni)....vreau sa bag mana in buzunar si sa imi fac un cadou de iepuras.
Sa stii ca merita riscul
eu am luat-o pe EA pe printesa negra a baltilor, Carponizerul, am optat pentru varinta "Full option" cu sonar. Sambata am fost prima data in teste cu ea pe Olt, am trimis-o usurel(acceleratia la podea) in amonte intr-o zona unde raul face o meandra si curentul este mai scazut. Am avut inspiratia sa cumpar o coala de autocolant galben si sa ii pun doua bucati pe spate si una mare in fata, am dus-o pana nu am mai reusit sa o vad mici cu binoclul(accesoriu nou de adaugat la cele 3t de bagaje existente) de abia astept sa vina caldura sa dezghete lacurile si sa ii fac intrarea oficiala in societatea domnilor Cyprinus carpio si Ctenopharyngodon idella.

Sa stii ca merita riscul

- danicristi_79
- senior member
Nu inteleg pana la urma ce ai luat? Si la cat te-a dus varianta cu sonar?mihailescu_e scrie:danicristi_79 scrie:Matrix....de ce "imi faci tu rau"? Ai postat filmuletele astea....si uite ca acuma......o sa-mi cumpar si eu una. As fi vrut sa mai astept un an, insa, cu tot riscul de a "subrezii" o proaspata casnicie (4 luni)....vreau sa bag mana in buzunar si sa imi fac un cadou de iepuras.
![]()
Sa stii ca merita risculeu am luat-o pe EA pe printesa negra a baltilor, Carponizerul, am optat pentru varinta "Full option" cu sonar. Sambata am fost prima data in teste cu ea pe Olt, am trimis-o usurel(acceleratia la podea) in amonte intr-o zona unde raul face o meandra si curentul este mai scazut. Am avut inspiratia sa cumpar o coala de autocolant galben si sa ii pun doua bucati pe spate si una mare in fata, am dus-o pana nu am mai reusit sa o vad mici cu binoclul(accesoriu nou de adaugat la cele 3t de bagaje existente) de abia astept sa vina caldura sa dezghete lacurile si sa ii fac intrarea oficiala in societatea domnilor Cyprinus carpio si Ctenopharyngodon idella.
Si inca ceva....bine ai venit printre noi.
P.S. Si sper sa fi intrat aici cu "intentii bune"

- danicristi_79
- senior member