Rod-pod home-made

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 29 Dec 2007 08:54

Am fost prin Metro si am vazut niste trepiede fainutze pentru aparatele foto si camerele video mari, sunt usoare si reglabile in toate cele. Picioarele se lungesc de la 40 cm la cca 1,5m, independent unul de altul. Se preteaza excelent la un sky-pod, dar ma gandeam la o "inovatie". In sensul de a plasa un tripod in fata si unul in spate. Ar iesi o kestie extra-stabila, cu 6 picioare. Un "spider-pod" :mrgreen: :mrgreen: ! Ce parere aveti? E asa mare prostia ca nu merita incercata? ;-) :D
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 29 Dec 2007 09:08

teacher64 scrie:Am fost prin Metro si am vazut niste trepiede fainutze pentru aparatele foto si camerele video mari, sunt usoare si reglabile in toate cele. Picioarele se lungesc de la 40 cm la cca 1,5m, independent unul de altul. Se preteaza excelent la un sky-pod, dar ma gandeam la o "inovatie". In sensul de a plasa un tripod in fata si unul in spate. Ar iesi o kestie extra-stabila, cu 6 picioare. Un "spider-pod" :mrgreen: :mrgreen: ! Ce parere aveti? E asa mare prostia ca nu merita incercata? ;-) :D
:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns